• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/CBS

05.01.2020

14:02

(FOTO) SRPKINJA MISTERIOZNO NESTALA U KANADI! Poslednji put viđena u centru grada, posle čega joj se izgubio svaki trag!

Vesti

(FOTO) SRPKINJA MISTERIOZNO NESTALA U KANADI! Poslednji put viđena u centru grada, posle čega joj se izgubio svaki trag!

Podeli vest

Srpkinja Slađana Petrović (60), koja već 20 godina živi i radi u gradiću Jelounajf na severu Kanade, misteriozno je nestala 26. decembra.

Slađana je, prema rečima njenih prijatelja poslednji put viđena 26. decembra u jutarnjim časovima samom centru grada. Tada joj se iznenada izgubio svaki trag. Ona je nestala samo dan nakon što se nije pojavila kod lekara u Jelounajfu, gde je trebalo da primi terapiju za depresiju.

Zvanična potraga počela je 27. decembra, a njeni prijatelji organizovali su konferenciju i apelovali na građane da im pomognu da je pronađu.

- Svrha ove konferencije za novinare je da se ukaže da je naša prijateljica Slađana nestala i da se o njoj ništa nije čulo od "Dana boksa" u tom gradu. Ovo je veoma neobično ponašanje za nju i veoma se brinemo. Apelujemo na sve koji nešto znaju o njoj da se jave. Želimo da znamo da li je možda neko video u vreme Božićnih praznika - rekao je njen prijatelj.

Slađana Petrović je opisana kao belkinja, visine 170 centimetara, težine oko 117 kilograma, krupnije građe, braon kose i plavih očiju.

 

 

Prijateljica Lidija Trailović kaže da je veoma zabrinuta za Slađanu.

- Samo se nadam da je živa. Strahujem da je oteta, da ju je neko prevario - rekla je Trailovićeva.

Prijatelji su rekli da je Slađana živela sama u centru grada.

- Potiče iz Srbije, a srpski joj je maternji jezik, iako govori engleski. Veoma je tiha i povučena - rečeno je na konferenciji za medije.

 

Naveli su da nije imala mnogo poznanika, ali da je imala krug veoma dobrih i odanih prijatelja.

- Ima prijatelje koji zaista brinu za nju. Voleli bismo da naglasimo da Slađana nikome neće nauditi niti učiniti pogrešno. Ona ima prepisanu terapiju i brinemo da li je na vreme uzela lekove - rekla je njena prijateljica Elizabeta Alaga.

Slađana, kako ističu, ne koristi mobilni telefon, ali zna brojeve svih njenih prijatelja. Međutim, nikom se nije javila. Prijatelji su rekli da je Slađana već jednom nestala kada je bila bolesna i da je tada u gradu Edmontonu nestala na nekoliko dana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17