• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

12.04.2020

08:30

NOVI SVETSKI POREDAK? MOŽE, ALI... Ruski senator objavio: Američka hegemonija odlazi u prošlost!

Vesti

NOVI SVETSKI POREDAK? MOŽE, ALI... Ruski senator objavio: Američka hegemonija odlazi u prošlost!

Podeli vest

Pandemija virusa korona potvrdila je da američka hegemonija u svetu odlazi u prošlost, rekao je ruski senator Aleksej Puškov.

- U Kini misle da će svetski poredak nakon pandemije formirati SAD, Kina i Rusija. Da, taj veliki trougao igraće odlučujuću ulogu. Ali SAD će se morati odreći pretenzija na svetsku hegemoniju. Američka elita nije spremna za to - napisao je Puškov na Tviteru.

Ranije je list "Saut Čajna morning post" objavio da će nakon završetka pandemije Rusija, Kina i SAD biti uključene u reformisanje svetskog poretka.

Prema mišljenju autora članka, to nisu samo najmoćnije zemlje u strateškoj, vojnoj ili ekonomskoj sferi, nego i njihovi lideri deluju tako da "postavljaju pravila".

Američki senator Lindzi Graham izjavio je juče da je Kina odgovorna za smrt Amerikanaca zbog virusa korona i za nezaposlenost. On je istakao da "SAD moraju naterati Kinu da promeni svoje ponašanje".

Senator takođe smatra da Kinu treba surovo kazniti, kako bi je to naknadno obuzdalo.

Prema poslednjim informacijama, u SAD su virusom korona zaražene 519.453 osobe, a premiulo je više od 20.000.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Ameri su svoje odsvirali, mogu samo da pricaju ali nigdje nepije vode

Micko

pre 4 godine

To mu verujem, jer Ameriku niko nije unazadio kao Tramp, treba ce neko novi sve da popravi i da vrati , i to sa teskim radom, USA na one pozicije koje je imala pod Bushem I Klintonom....

JA

pre 4 godine

Pa to znači da i Ameri moraju SRB da plate odštetu za bombardovanje !!!????? Milogorci se Amerima uvukli u du*e i oprostili štetu kao da nista nije bilo !!!???? Na Milogorce je bombardovanje delovalo kao obrazoni čin pa ih je i prosvetlilo !!!!????? ,, Nisu Milogorci krivi sto su im Ameri GENETSKI MODIFIKOVALI MOZAK I ODSTRANILI ONAJ DEO MOJI JE POTREBAN ZA ZDRAV RAZUM " !!!!!?????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija