• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.05.2020

18:41

KO JE LUD DA PLATI OVAKAV SE*S?! ZABRANJENE MISIONARSKA I 69! Korona piše nova pravila! DOZVOLJENE SAMO OVE DVE POZE!

Vesti

KO JE LUD DA PLATI OVAKAV SE*S?! ZABRANJENE MISIONARSKA I 69! Korona piše nova pravila! DOZVOLJENE SAMO OVE DVE POZE!

Podeli vest

Švajcarske seksualne radnice posle dva meseca ponovo bi trebalo da počnu da rade po strogim pravilima. Moći će da pružaju usluge samo u pozama 'kučeći stil' i 'obrnuta kaubojka' zbog mera socijalnog distanciranja

Prostitutke u Švajcarskoj moraće da rade samo u dve poze kako bi im vlada dozvolila da počnu sa radom posle dva meseca pauze zbog pandemije koronavirusa. One će moći da pružaju usluge samo u pozama "kučeći stil" i "obrnuta kaubojka" kako bi se ispoštovale mere socijalnog distanciranja i tako zaštitile i klijente i sebe od eventualne zaraze.

Svako po 15 minuta

Vlada Švajcarske planira da od 8. juna dodatno ublaži mere za sprečavanje širenja koronavirusa, a u početku uopšte nije imala nameru da dozvoli rad bordelima. Međutim, Asocijacija seksualnih radnica "Prokore" napravila je detaljan pravilnik rada, koji bi garantovao bezbednu udaljenost klijenata od prostitutki, te moli vlasti da ipak otvore javne kuće.

NEMA SE*SA DO 31. OKTOBRA! Gradonačelnik šokirao naredbom, ali ko je prekrši -NADRLJAĆE!

Radi oko 20.000 kurvi

Prostitucija je u Švajcarskoj legalna još od 1942. Prema nekim procenama, u toj zemlji radi oko 20.000 prostitutki, od čega bar 5.000 njih u Cirihu. Uglavnom su u pitanju strankinje iz Južne i Severne Amerike, Centralne Evrope i sa Dalekog istoka.

Prema tom planu, termini bi morali da se zakazuju, kao kod frizera, a mušterije bi morale striktno da se drže rasporeda. Svaki klijent bi kod prostitutke mogao da se zadrži najviše 15 minuta. Između dve mušterije bilo bi obavezno da prođe dodatnih 15 minuta. Za to vreme seksualna radnica bi morala da promeni posteljinu, provetri i dezinfikuje celu prostoriju. Donji veš bi kurve morale da peru dezinfekcionim praškom posle svakog klijenta. Prostitutkama je preporučeno da izbegavaju pipanje odeće klijenata i njihovih ličnih stvari.

Foto: Shutterstock

Osim toga, pravilnik predviđa i zabranu kontakata mušterije licem u lice sa seksualnom radnicom kako bi se izbegla mogućnost prenosa virusa. Ljubljenje je, prema novim pravilima, strogo zabranjeno, a broj poza prilikom seksa ograničen je na dve, koje "Prokore" smatra najbezbednijim. U pitanju je 'dogi stajl' i 'obrnuta kaubojka', odnosno 'jahačica'. Asocijacija seksualnih radnica smatra da i klijenti i prostitutke u tim pozama ne mogu da dobiju koronavirus, koji se prenosi kapljičnim putem. Za svaki slučaj, prostitutke i mušterije bi morale tokom seksa da nose zaštitne maske.

Čuvanje podataka

Zbog bezbednosti klijenti bi morali da ostave svoje lične podatke u bordelima, koji bi bili obavezni da ih čuvaju četiri nedelje. Na taj način bi, u slučaju da se neka prostitutka eventualno i zarazi, zdravstveni radnici mogli da nađu s kim je sve imala kontakt.

- Restrikcije uvedene zbog epidemije koronavirusa teško su pogodile seksualnu industriju, koja se oslanja isključivo na fizički kontakt. Zbog toga je počela da se javlja prostitucija na crno, a to predstavlja opasnost po javno zdravlje. Zato bi bordeli trebalo da počnu sa radom, jer su seksualne radnice na ivici egzistencije. Osim svih navedenih pravila, spremni smo da održimo i treninge kako bismo bili sigurni da će se prostitutke ponašati odgovorno - navedeno je u "Prokoreovoj" molbi vladi Švajcarske.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
okle

pre 3 godine

HAHAHA A ZABORAVILI SU POLJUBCI MORAJU BITI SA MASKOM .........PRVO SU PUSTILI VIRUS DA BI MORALI SE*S DA IMAMO SA KONDOMI SADA OVAJ VIRUS OGRANICUJE SE*S POZICIJE SLEDECI VIRUS CE BITI DA NEMAMO NIKAKO SE*.........SVASTA LU...I

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17