• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.06.2020

16:42

NAKON OVOGA IM SE NIJE SPAVALO! Rusi u Kelnu na originalan način podsetili Nemce na dan kada su napali Sovjetski savez! (VIDEO)

Vesti

NAKON OVOGA IM SE NIJE SPAVALO! Rusi u Kelnu na originalan način podsetili Nemce na dan kada su napali Sovjetski savez! (VIDEO)

Podeli vest

U Moskvi je juče, povodom 75 godina od pobede u Drugom svetskom ratu, održana Parada pobede. Sada su se pojavili snimci Rusa u Nemačkoj koji su na originalan način podsetili Nemce na dan kada su napali Sovjetski savez

Da je euforija pobede nad fašističkom Nemačkom duboko ukorenjena kod Rusa, na svojoj koži su osetili Nemci u Kelnu.

Naime, 22. Juna Rusi su u 4 sata ujutru sirenama svojih automobila pravili buku u gradu jer je na taj dan, u 4 sata ujutru Nemačka započela napad na Sovjetski savez.

Kako je sve to izgledalo možete videti na sledećem snimku:

Kako su se Nemci osećali, to samo oni znaju, ali sudeći po snimku, Rusi su se lepo zabavljali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nagard

pre 3 godine

Samo da mladi Rusi ne zaborave borbu svojih predaka..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija