• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

15.07.2020

19:46

MEGAEKSKLUZIVA! TRAMP TRAŽI SASTANAK SA PUTINOM, OVAKO VIŠE NE MOŽE! Svet srlja u propast, nešto se mora preduzeti...

Vesti

MEGAEKSKLUZIVA! TRAMP TRAŽI SASTANAK SA PUTINOM, OVAKO VIŠE NE MOŽE! Svet srlja u propast, nešto se mora preduzeti...

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp želi sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom pre američkih izbora u novembru 2020. godine, piše "Tajms", pozivajući se na neimenovane izvore

Najverovatnije, sastanak bi se mogao održati 15. septembra u Njujorku, na marginama sednice Generalne skupštine UN.

U članku se navodi da je državni sekretar SAD Majk Pompeo tokom sastanka sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovov potvrdio Trampovu želju.

MIP Rusije je saopštio da je tokom tih razgovora bilo reči o pripremama sastanka lidera pet država-stalnih članova SB UN koju je inicirao predsednik Vladimir Putin.

ZLO NE MIRUJE, RUSIJA NAM JE POTREBNIJA NEGO IKAD! Sprema se nova rezolucija za NAVODNI GENOCID U SREBRENICI - Novi bestijalni udar na Srbiju...

Podsetimo, rokovi i mesta održavanja samita lidera "nuklearne petorke" su za sada nepoznati. Putin ga je inicirao za Svetskom forumu sećanja na žrtve Holokausta u januaru. Ideju su podržale Velika Britanija, Kina, SAD i Francuska.

AMERI I BRISEL PRIZNALI PORAZ, NEMA REŠENJA ZA KOSOVO BEZ RUSIJE! Moskva po koji put pokazala da Srbija može da računa na nju!

Kako piše "Komersant", Putin bi ove godine mogao da učestvuje na sednici Ggeneralne skupštine UN. Poslednji put je govorio na njoj 2015. godine.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ALEKSANDAR BOJIC

pre 3 godine

DZABA SASTANAK ...PUTIN NIJE BUDALA DA GA PONOVO DOVEDE NA VLAST...SADA CE TRUMP DA NASTAVI BIZNIS...A NA NJEGOVO MESTO DOLAZI BAJDEN....

Marcco

pre 3 godine

Kakav je to bitan sastanak na marginama generalne skupštine UN?

smesni virus

pre 3 godine

U novembru je kraj Trampa, tog ruskog potrcka.

VOJIN IGNJATIJEVIC

pre 3 godine

БЕОГРАД би био подобна локација !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija