• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/24sata.hr

17.07.2020

15:38

MEDVED MU UŠAO U KUĆU I NAPAO GA U KUHINJI: Pogledali smo se, a onda me je udario i napravio PUKOTINU NA GLAVI! (VIDEO)

Vesti

MEDVED MU UŠAO U KUĆU I NAPAO GA U KUHINJI: Pogledali smo se, a onda me je udario i napravio PUKOTINU NA GLAVI! (VIDEO)

Podeli vest

Dejv Černoski iz Kolorada znao je da nešto nije u redu kada je ujutro čuo čudne zvukove iz kuhinje

- Ležao sam u krevetu i mislio: 'Nadam se da nije medved'. Imao sam osećaj da je, ali sam se stvarno nadao da je nešto drugo kada sam ušao u kuhnju - ispričao je Dave CNN-u.

Veliki crni medved stajao je ispred frižidera kada je ušao u kuhinju. Životinja je otvorila fioke i ormariće i porazbacala stvari po celoj prostoriji. Dejv je pokušao da ga namami do garaže iz koje bi ga zatim pustio iz kuće, a pazio je da između njih bude kuhinjska komoda dok je to radio.

Plan je uspeo! Barem dok Dejv nije otvorio vrata garaže. Zvuk je uplašio medveda koji se vratio natrag u kuću. Krenuo je za njime, uplašen da bi medved mogap da krene prema sobi u kojoj su spavale njegove ćerke bliznakinje.Tada su se susreli, licem u lice.

- Pogledali smo se i tada me udario po glavi i leđima. Doslovno sam imao pukotinu na glavi, medveđa šapa nije baš mekana - ispričao je on.

Krvario je iz povreda na glavi i vratu, ali je uspeo da istera medveda.

- Znao sam da ću biti u velikoj nevolji ako ne ode. Srećom, valjda je bio gotov s onim što je hteo i samo je otišao - rekao je.

Nadležna služba uspela je da pronađe medveda i da ga uspava.

- Ne volimo da obavljamo eutanaziju kod životinja, ali zaštita ljudi je prioritet jednom kada medved krene da ulazi u kuće i da se ponaša agresivno prema ljudima - rekao je Met Jamašita iz te službe.

Navodno je medved ceo dan lutao po susedstvu, ulazio je u kontejnere i tražio hranu, a godinama je uspeo izbegne da ga ulove.

Dejv je zaključio da je ipak imao sreće. Doktori su mu rekli da mu je medved ovim napadom mogao jako da mu ošteti oko, ali i da mu prereže vratnu arteriju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17