• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

25.08.2020

22:23

POZNAT PO PRETERIVANJU! Evo koliko puta se Berluskoni testirao na koronu posle saznanja da je njegov PRIJATELJ POZITIVAN!

Vesti

POZNAT PO PRETERIVANJU! Evo koliko puta se Berluskoni testirao na koronu posle saznanja da je njegov PRIJATELJ POZITIVAN!

Podeli vest

Panika među poznatima koji su deo godišnjeg odmora proveli na Sardiniji, omiljenoj meti poznatih i onih koji žele da budu viđeni u drustvu poznatih i bogatih

Nakon što je Flavio Brijatore, bogatas i između ostalog vlasnik cuvene diskoteke na Sardinji “Milijarder” hospitalizovan zbog zaraze Covidom19, mnogi koji su ga sreli proteklih dana pozurili su da se testiraju.

Između ostalih i lider stranke “Forca Italija”, Silvio Berluskoni koji se, kako su saopstili iz stranke, podvrgnuo dvostrukom testiranju i “sada se oseca odlicno, vratio se kuci i preuzeo je sve svoje politicke obaveze”.

Berluskoni i Brijatore su se sreli 12 avgusta na Sardinji, u Berluskonijevoj vili, nakon susreta objavljena je i fotografija na drustvenim mrezama.

LAVROV BRUTALNO "OBJASNIO" AMERIČKOM DIPLOMATI KAKO STOJE STVARI: Zapad rukovodi beloruskom opozicijom, MOSKVA PRATI ŠTA RADITE!


Silvio Beluskoni je na početku pandemije Covida19, bio preselio kod ćerke u Nicu u Francuskoj i tamo ostao sve dok je u Italiji bio na snazi karantin zbog pandemije koronavirusa.

Kako su vec izvestili mediji diskoteka Flavija Brijatore na Sardiniji je jedno od zarista virusa, zatvorena je, ali je vise od 60 zaposlenih testirano pozitivno na Covid19.

U avgustu Sardinija je postala jedno od mesta sa najvisim brojem zarazenih od koronavirusa, prenatrpane plaze, guzva u restoranima i diskotekama, doprineli su sirenju zaraze, a mnogi su godisnji odmor zavrsili u bolnicama sirom Italije, nakon povratka kuci sa odmora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija