• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

09.10.2020

09:26

TRAMP VEĆ IZLEČEN! Oglasio se lekar američkog predsednika i objavio kada može da se vrati dužnostima!

Vesti

TRAMP VEĆ IZLEČEN! Oglasio se lekar američkog predsednika i objavio kada može da se vrati dužnostima!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp završio je svoju turu lečenja od virusa kovid-19 i ovog vikenda može da se vrati javnim obavezama, izjavio je njegov lekar

Doktor Šon Konli je kazao da je Tramp odgovorio izuzetno dobro na terapiju i da je u stabilnom stanju, kao i da ne pokazuje znake napretka bolesti, prenosi Bi-Bi-Si.

 

 

Prema njegovim rečima, u subotu će biti 10. dan od uspostavljanja dijagnoze i na osnovu napredne dijagnostike koju je koristio lekarski tim, moći će da se vrati javnim obavezama.

Tramp bi danas trebalo da se testira na kovid 19, a kako je rekao nada se da će ovog vikenda održati novi predizborni skup, najverovatnije na Floridi.

 

BONUS VIDEO

DOŠAO JE RED I NA ZIMNICU! Napravite ZDRAVE kisele krastavčiće na vreme!

URENEBESNO! Da li su ovo prednosti motorista?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ONA JE ČUDOVIŠTE I KOMUNISTA! Tramp bez milosti: Pens je uništio Kamalu, OVO JE NJIHOV NAJVEĆI PORAZ U ISTORIJI!
Planeta

ONA JE ČUDOVIŠTE I KOMUNISTA! Tramp bez milosti: Pens je uništio Kamalu, OVO JE NJIHOV NAJVEĆI PORAZ U ISTORIJI!

Američki predsednik Donald Tramp, otkako je izašao iz Vojne bolnice "Volter Rid" u kojoj se lečio od koronavirusa, ne prestaje da se oglašava na svojoj omiljenoj društvenoj mreži Tviteru, ali i u javnosti uopšte. Kao da želi da nadoknadi nekoliko propuštenih dana. Tako je danas protivnicu senatorku Kamalu Haris, koja bi mogla da postane prva potpredsednica SAD, nazvao - "čudovištem"

08.10.2020

21:53

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija