• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.03.2021

07:10

OGLAS ZA KUĆU ŠOKIRAO SVE! Da li agent za nekretnine sme sve ovo da napiše?!

Vesti

OGLAS ZA KUĆU ŠOKIRAO SVE! Da li agent za nekretnine sme sve ovo da napiše?!

Podeli vest

Agent za nekretnine Filipa Mejn rešila je da tokom prodaje ne izgovara "bele laži" kako bi dobro odradila posao, a njen oglas nasmejao je sve na mrežama

Filipa je pohvaljena na društvenim mrežama zbog oglašavanja kuće na tržištu za 50.000 funti (oko 58.000 evra) koju je opisala kao "doslovno najgoru kuću u ulici".

"Krov prokišnjava, pod škripi i užasan je, ali ovaj trokrevetni dom vrlo je otvoren koncept. A to znači da je unutrašnjost otvorena prema spolja jer je nekoliko prozora polomljeno", napisala je uz fotografije kuće.

"Znam da ste čuli za samostojeću garažu, ali jeste li ikad čuli za odvojeni temelj?! Jer to ćete pronaći ovde u velikoj dodatnoj sobi s desne strane kuće", dodala je. Filipa je istaknula kako bi imanje bilo savršeno okruženje" za snimanje postapokaliptičnog zombi filma"

 

https://www.facebook.com/YourMainAgent/posts/2863852697230940

 

"Ne zaboravite na dimnjak od cigli koji savršeno odražava kako se svi osećamo nakon 2020. godine - pred kolapsom i ne vodeći nikuda (doslovno, u kući nema kamina). Pozitivna strana ove nekretnine je to što je izgrađena 1954. godine, nije u poplavnom području i nema apsolutno nikakvih potraživanja, što znači da biste imali duševni mir ako kupite ovu građevinu tužnog izgleda jer ona pripada samo i jedno vama", dodala je i nasmejala sve.

"Ako niste zainteresovani za plakanje od tuge svaku noć dok ne utonete u san, savetujem vam da kuću potpuno srušite i na njenom mestu izgradite potpuno novu. Susedi će vam zasigurno bili vrlo zahvalni", naglasila je Filipa.

 

https://www.facebook.com/YourMainAgent/posts/2870968219852721

 

Njen oglas je na društvenim mrežama podeljen na stotine puta, a mnogi su je pohvalili jer je bila otvorena i iskrena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

A zbog čega ne bi smeo. Zar treba da laže kupce, i da reklamira kako je kuća u odličnom stanju, a ona samo što se sama od sebe ne sruši....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija