• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2021

11:17

Bajden se IZGUBIO u kafiću, žena morala da ga UHVATI ZA RUKU I IZVEDE! OD NJEGA ZAVISI SUDBINA ČOVEČANSTVA, A ON NE ZNA GDE BIJE?! Ovo je BOLNO ZA GLEDANJE! /VIDEO/

TwitterPrintscreen/ The Jewish Voice

Vesti

Bajden se IZGUBIO u kafiću, žena morala da ga UHVATI ZA RUKU I IZVEDE! OD NJEGA ZAVISI SUDBINA ČOVEČANSTVA, A ON NE ZNA GDE BIJE?! Ovo je BOLNO ZA GLEDANJE! /VIDEO/

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden snimljen je kako pogubljeno luta po kafiću u Kornvalu u Engleskoj, nakon čega se pojavila njegova supruga i odvela ga

Konzervativci, koji su dugo ispitivali Bajdenovu mentalnu "oštrinu", nazvali su video "bolnim za gledanje".

Video snimci objavljeni na društvenim mrežama u petak, ali koji su uglavnom ignorisani od strane glavnih medija, pokazuju kako Bajden pogubljeno luta terasom kafića.

Neko na terasi, najverovatnije novinar ITV-a, pita: "Kako teku vaši sastanci u Kornvalu?“

Bajden se onda smrzava, podiže palac i odgovara: "Vrlo dobro“.

 

 

Tada se pojavljuje prva dama Džil Bajden i pozive supruga prema sebi, nakon čega ga uzima za ruku dok se gosti glasno smeju.

Bajdenovo ponašanje i očigledna zbunjenost podigli pravu buru na društvenim mrežama, posebno među američkim konzervativcima, koji su od prošlogodišnje kampanje tvrdili da Bajden pokazuje znake opadanja kognitivnih sposobnosti.

Video snimci Bajdenovih verbalnih gafova i grešaka otkako je postao predsednik, poput zaboravljanja imena sopstvenih zvaničnika i gubitka misli na jednoj samostalnoj konferenciji za štampu, samo su dali težinu njihovim tvrdnjama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 2 godine

Nije se on izgubio, već ne zna da li došao ili pošao...

Normalac

pre 2 godine

Posebno bolno ali i mučno je videti naslove na ovom portalu.

Milan63

pre 2 godine

Žalosno je da sudbina čovečanstva zavisi jednim delom i od odluka ovog čoveka u poznim godinana i očigledno sa senilnim ponašanjem, aki šta je tu je. Aki Amerikanci nemaju boljeg i biraju da ih vodi čovek u devetoj deceniji života, njihova stvar. Loše za njih, ali i za ostatak sveta.

Realno

pre 2 godine

Ne razumete. Zato postoje INSTITUCIJE, koje odlicno funkcionisu, inezavisno, bez obzira ko je, i da li uopste ima Predsednika SAD. Ovo bi bio problem samo u Srbiji gde sve zavisi od jedne osobe. Uz to, Dzo ima savetnike... Mnogo opasnija situcija je sa sa poludelim Predsednikom tipa Trampa... Sigurno ce mandat Bajdena biti najprosperitetniji u istoriji SAD, bas iz tog razloga.

Perica

pre 2 godine

I ti što su ga birali nisu ništa bolji od njega! Tako im je rezonovao mozak kao njegov pa su tako i glasali

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija