• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

05.09.2021

18:54

TINEJDŽERKA PROŠLA KROZ PAKAO! Jedanaest dana bila na respiratoru -  borila sam se da dođem do daha!

Vesti

TINEJDŽERKA PROŠLA KROZ PAKAO! Jedanaest dana bila na respiratoru - borila sam se da dođem do daha!

Podeli vest

Petnaestogodišnja tinejdžerka iz američke države Floride koja je provela 11 dana na respiratoru zbog kovida, apelovala je na sve da se vakcinišu.

- Moja poruka svima je ako ste kvalifikovani da dobijete vakcinu, molim vas, uradite to. Planiram da se vakcinišem onog trenutka kada mi doktori to odobre - rekla je Paulina Velaskez za CNN.

Ona je rekla da je ranije ovog meseca planirala da se vakciniše. Međutim, počeo je da joj curi nos, došle su glavobolje, a onda je izgubila čula ukusa i mirisa i disanje je bilo otežano.

Bila je pozitivna na testu za korona virus 11. jula, a manje od nedelju dana od tada, zdrava, aktivna srednjoškolka bila je u bolnici, na odeljenju za hitne slučajeve i borila se da dođe do daha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija