• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić

01.02.2020

20:30

VJERICA RADETA U EMISIJI "ŽENE BEZ TAJNI" - Potpredsednica SRS otkrila kako je ušla u politiku (VIDEO)

Live TV

VJERICA RADETA U EMISIJI "ŽENE BEZ TAJNI" - Potpredsednica SRS otkrila kako je ušla u politiku (VIDEO)

Podeli vest

Gošća u emisiji "Žene bez tajni" ove subote je potpredsednica SRS, poslanica i potpredsednica Narodne skupštine Vjerica Radeta.

Ona nam govori o svom poznanstvu sa liderom te stranke Vojislavom Šešeljem i kako su zajedno ušli u politiku.

- Moji prvi dani druženja sa Vojislavom nisu vezani za SRS. Mi smo se družili još na Pravnom fakultetu u Sarajevu. On je bio student prodekan kad sam ja upisala. Naravno, on je brzo otišao sa fakulteta, ali od tada traje naše prijateljstvo - priča Radeta.

Ona naglašava da nikad nije ništa žrtvovala zbog karijere.

- Moj telefon je uvek dostupan, odgovoram na sve pozive u svako doba. Uz stranku sam 24 sata i radim sve što je potrebno. Politika je moj izbor, mislim da je pravi i sve uklapam u to - objašnjava Radeta, dodajući da izdaju nikad ne oprašta ni u privatnom ni u poslovnom životu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija