• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2022

18:08

"NEKOME JE SUĐENO DA BUDE ZVEZDA, NEKOME RADNI PEVAČ"! Evo zbog čega su Darko Lazić i Milica Todorović velike zvezde, a Dušan Svilar i Bane Mojićević NE!

printscreen

Live TV

"NEKOME JE SUĐENO DA BUDE ZVEZDA, NEKOME RADNI PEVAČ"! Evo zbog čega su Darko Lazić i Milica Todorović velike zvezde, a Dušan Svilar i Bane Mojićević NE!

Podeli vest

San svakog pevača je da napravi hit koji će ga proslaviti, ili postane pobednik nekog pevčkog takmičenja. Dok neki misle da je za to potreban uporan rad i trud, drugi smatraju da je za uspeh i popularnost potrebna i sreća. Međutim izgleda da je u pitanju sudbina, horoskop, ali i numerološki kod. Šta je istina i da li zvezde kriju tajnu pogledajte u emistiji "Takav ti je horoskop" sa astrologom i numerologom Stefanom Dragojlovićem!

Oni su među prvima postali pobednici takmičenja "Zvezde Granda". Neki od njih su bili zvezde samo tokom takmičenja i njihova slava bila je kratkog roka, dok su neki pak postali zvezde na terenu i na televiziji održali svoj kontinuitet. Da li im je to suđeno bez obzira na talenat koji se ne dovodi u pitanje otkriva nam astrologa i numerologa Stefana Dragojlovića.

Dušan Svilar

Foto: printscreen 

- Dušan Svilar iskreno nema i nije imao aspekte zvezde u horoskopu. Umeren, odmeren, kulturan. Samim tim kao takav nema predispoziciju da bude zvezda. Zvezda mora da bude neko ko je estravagantan, ko je zapanjujuć, šokantan, ko peva i skače, ima stajling, ponašanje i da koketira sa kamerom i to bih svrstao pod X faktor. On nikada neće biti zvezda, on je ostao ono što je bio pre takmičenja, fin, dobar dečko, talentovan, koji je ne interesantan, ne bitan, ne popularan. To ne znači da on nije dobar kao čovek, ja i te kako smatram i upoznao sam ga, da je on obrazovan i kvalitetan i komunikativan, ali prosto ima tu neku smirenost koja ne prolazi. Ni na balkanu, ni u Americi, ne prolazi nigde. Možda u Subotici... - otkriva numerolog Stefan Dragojlović. 

Bane Mojićević 

Foto: printscreen

- Bane Mojićević je imao aspekat pobednika, rođen u znaku lava. Lav negde vlada scenom, reflektorima, pozornicama, neko ko voli teatralnost, popularnost, masu. Ako pričamo o takmičenju u bio ritamu ima jedinicu, sedmica u Uranu koji mu je doneo iznenadnu slavu, popularnost. Međutim kod Baneta ima jedan drugi aspekat koji ukazuje da on prosto ne može da bude zvezda iz nekih drugih aspekata, zato što nema taj kontinutet. Uvek će biti radni pevač, ono što je većina pevača. Biće on poznat lav je i ima dobro pozicionirano sunce i uvek će biti poznat, tačnije prepoznatljiv - istakao je numerolog. 

Stefan Petrušić 

Foto: printscreen

- Stefana Petrušića sam upoznao na audiciji za "Zvezde granda" lav je u horoskopu, kao i Bane Mojićević i eto još jedan lav, još jedan pobednik. On je hteo karijeru, ali je hteo da bude i pravnik, da bude multimedijalna ličnost. Stigle su nove generacije, a on nije napravio hit i onda je morao da tezgari, a to mu je povredilo ego lava. On je neko ko je studirao, ko ima izražen ego i dao je krv, suze i znoj za učenje i titulu, ne ide mu da radi za 150, 200 eura celu noć, da putuje i živi život na točkovima. Mislim da se taj njegov lav više podredio jednom kvalitetnijem životu - ispričao je numerolog Dragojlović. 

Milica Todorović 

Foto: printscreen

- Milica Todorović je rođena u znaku vage, broj 6 numerološki, ima sedmicu po inicijalima. Inače u astrologiji sedmo polje je polje javnosti i to je inače polje vage koje vlada odnosima sa javnošću. Sa novinama, novinarima, sa televizijom, masom, publikom. Milica je rođena 13 oktobra devedesete godine, pod brojem 6 opet venera i jeste prikazana, verovali, ili ne baš kao zvezda. Kao "Zvezda Granda" i zvezda u svakom smislu te reči. I ako u prvom mahu nije pevala, mislim da je bila maloletna. Njena svaka pesma, ili svaka druga broji milione pregleda, čak njen duet sa MC Jankom je najslušanija pesma sa naših prostora, sa više od 100 miliona pregleda. Milica ima aspekat multitalentovane ličnosti, ima X faktor i mislim da je ona jedna od kompletnijih ličnosti sa naše estrade. Zvezde su imali planove za nju i ono što je najbitnije ona svih ovih 15-17 godina drži kontinuitet. Ima tu četvorku koja joj daje kontinuitet i stabilnost, održaće reputaciju i biće dobra - otkriva Stefan numerolog. 

Darko Lazić 

Foto: printscreen

- Još jedna vaga, ponovo Sunce na istom stepenu gde je i Milici Todorović. Pobednik i takođe ista priča kao sa Milicom. On nije uspeo da se ostvari u prvom takmičenju, taman koliko je Milica čekala na album, toliko je Darku Laziću trebalo da postane zvezda. Njih dvoje su jedino zvezde, dve vage, vaga je simbol javnosti, popularnosti, a Milica i Darko su jedine vage i njih dvoje su jedine zvezde i na terenu i na televiziji. Darko ima te rizične aspekte i sklon je iznenadnim gubitcima, povredama. Ne kažem da će imati, sklonost je jedno, a sudbina je drugo. Njega očigledno sudbina čuva, a vreme je da malo počne i sam da se čuva. Sve mu je dato - zaključuje numerolog. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17