• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nevena Terzić /Informer

09.05.2022

18:00

OVE POZNATE LIČNOSTI SU USVOJENE! Jedan krije svoje ime, a prezime je uzeo od žene!

printscreen

Live TV

OVE POZNATE LIČNOSTI SU USVOJENE! Jedan krije svoje ime, a prezime je uzeo od žene!

Podeli vest

Ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop" astrolog Luna otkriva da li je ovim svetski poznatim ličnostima bilo predodrešeno da budu usvojeni

Merlin Monro

- Merlin Monro je vrlo kompleksna ličnost, vrlo rano je ostala bez oca, a po horoskopu se vidi da je majka bila psihički jako loše, pa je samim tim Merlin bila prepuštena sudbini da na dalje odrasta bez majke. To je ostavilo pečat i trag u njenom detinjstvu, što ju je dočekalo na kraju njenog života. Ona jeste imla harizmu i zračila, bila je tvrdoglava i uporna. Karakteristično za sve ličnosti koje su odrastale bez roditelja je to što neku od glavnih planeta imaju u konjukciji sa mesečevim čvorom. Nju nije imao ko emotivno da izvede, majka kao princip onog ženskog je izostala i samim tim je ona lutala tokom celog života - komentariše Luna astrolog. 

Foto: printscreen

Džon Lenon 

- Njega je tetka odgjala, on je postao poznati gitarista i to mu je negde i bila predispozicija, velikog uspeha, velike slave. Jako veliki sukob je imao sa sobom i sa drugima, terao je svoju pravdu. Tetka koja je negde želela da ga spasi, misleći da majka ne vodi o njemu računa negde ga je i zakonski uzela da mu bude staratelj. Međutim u njegovom slučaju nije majka bila kriva ona je njega volela i brinula o njemu, ali ne na onaj način na koji je njemu to bilo potrebno - otkriva Luna.

Foto: printscreen

Stiv Džops 

- Stiv je malo komplikovanija ličnost. On je imao jednu malo drugačiju okolnosti. Odmah nakon rođenja je usvojen. Majka jeste odigrala glavnu ulogu u ostavljanju, ali na neki način je to bilo neočekivano, neplanirano i prema horoskopu to nije uradila svojom voljom, ili svojom željom. Vrlo je moguće da je i umrla na porođaju - istakla je Luna astrolog. 

Foto: printscreen

Bil Klinton

- Najjači horoskop, čovek koji je jako hladan i surov. Tokom života on ne bira način ni sredstva da ono što on misli, kaže, uradi samo želi da bude na vrhu i u prvom planu. Imao je sigurno periode života kada je krio. Pravo ime mu nije Bil, to mu je nadimak, a prezime Klinto je uzeo od žene. Njega su napustili roditelji, ostavili su ga kod babe i dede po majci što se vidi kroz četvrto polje i tu se vidi da je to urađeno naglo, iznenada, preko noći. Njemu će od 2024. do 2027. godine biti vrlo kritičan period po život - komentariše astrolog. 

Foto: printscreen

Džimi Foks

- Njegov horoskop govori da nije pokazivao svoje emocije i njemu je gluma prosto bila terapija. Ovo je čovek koji je imao detektivski duh. Sa sedam meseci su ga napustili roditelji i baba i deda su ga odgajali. Imao je komplekse niže vrednosti, verovatno ih ima i dalje, ne voli emocije, sve skriva osmehom - zaključuje Luna astrolog.  

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija