• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

10.09.2022

20:00

ZOLA POTVRDIO - MARIJA U VEZI SA BEBICOM?! "Imam sve dokaze da su zajedno" (VIDEO)

Insider, Dejan Zivancevic Aleksandar Jovanovic Cile/Stock Caslav Vukojicic

Live TV

ZOLA POTVRDIO - MARIJA U VEZI SA BEBICOM?! "Imam sve dokaze da su zajedno" (VIDEO)

Podeli vest

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola gostujući u emisiji "Džet Set - Top 5" kod novinara Gorana Todorovića, govorio je o svom učešću u rijalitiju "Zadruga", a dotakao se i porodice Kulić

Zola je otkrio da li postoji mogućnost da se pomiri sa Miljanom Kulić.

- Za sve postoji neka mala verovatnoća, sve je moguće. Kako sada gledam na tu situaciju, naravno da mi ne pada na pamet da imam bilo koji kontakt sa njom - rekao je Čolić.

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola gost u emisiji "Džet Set - Top 5"

Zola se osvrnuo i na glasine da je Miljanin dečko Nenad Macanović Bebica navodno bacio oko na njenu majku Mariju Kulić.

- Dosta se priča da su Marija i Bebica u nekom odnosu. Čuo sam se sa drugom koji mi je rekao kako se priča po Nišu da se Macanović loži na Mariju i da mu se sviđa. Što se tiče nje nisam čuo ništa, ali je Bebica u društvu pričao za Miljaninu majku "Uf, šta bih joj radio". To mi je degutantno! Znači da ima nešto, videćemo u "Zadruzi 6" ako uđu - otkrio je Lazar Čolić Zola, a šta je rekao o skandalu koji je Maja Marinković napravila u stanu u kojem je provodila vreme sa Čolićem i Filipom Carem, saznajte u videu na početku teksta.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija