• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

12.09.2022

18:00

SAZNAJEMO - BAKA PRASE DO KRAJA GODINE IDE U PRITVOR?! Jedini spas mu je crkva! (VIDEO)

printscreen

Live TV

SAZNAJEMO - BAKA PRASE DO KRAJA GODINE IDE U PRITVOR?! Jedini spas mu je crkva! (VIDEO)

Podeli vest

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, danima unazad vode medijski rat.

Bogdan Ilić je prvi započeo čitavu dramu, kada je vidno pijan u jednom od vojih lajvova, u tom trenutku iz čista mira javno prozvao Željka i izvređao ga.

Iako se vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović, oglasio posle uvreda koje je na njegov račun izneo influenser Baka Prase, uz jasnu poruku da ne želi da nastavi da se prepucava s njim dok prolazi kroz najteži period zbog gubitka rođenog brata, jutjuber ne prestaje s svojim sramotnim ponašanjem.

Kakav će ishod imati cela situacija i da li će se završiti dobro ili loše po Baku Praseta otkriva numerolog Goca Dragišić.

Foto: Informer

Numerolog Goca Dragišić

- Bodan u kodnom broju ima demonsu i anđosku energiju. Ja u njemu vidim i njegove dobre strane, ali u ovom periodu njegovog života taj demon je vrlo naglašen i nekako on preovladava sve do tridesete godine - govori numerolog i dodaje:

- Za Bogdana bi bilo najbolje da se zamonaši. Ljudi koji imaju sedmice u datumu rođenja, to su anđeli čuvari koje nam je sam Bog podario i trebaju da nas vode kroz život. Smatram da bi Bogdanov život bio mnogo bolji kada bi pratio znakove koji su mu dati rođenjem

Foto: printscreen

Numerolog Goca Dragišić

- Bogdan ulazi u godinu koja je vrlo problematična za njega. Postoji mogućnost da dođe do suda, nekih problema sa zakonom, pritvora koji ne bi bio dugotrajan. Njemu se jasno vidi da mora u životu da prođe kroz težak period, da bi došao do svojih pravih duhovnih vrednosti - ističe numerolog Goca Dragišić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17