• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

10.11.2022

19:00

KIČIĆ JE BIO STIDLJIV KADA SMO SNIMALI SCENE SE*SA, PRED BIKOVIĆEM SAM ZABORAVILA TEKST! Ivana Dudić nova gošća emisije "Klapa"

Privatna arhiva

Live TV

KIČIĆ JE BIO STIDLJIV KADA SMO SNIMALI SCENE SE*SA, PRED BIKOVIĆEM SAM ZABORAVILA TEKST! Ivana Dudić nova gošća emisije "Klapa"

Podeli vest

Eksplicitnim scenama pristupam profesionalno i bez filozofiranja, ako su opravdane ja sam za to. Blokirala sam pred Bikovićem i zaboravila tekst, rekla je poznata glumica Ivana Dudić u novoj epizodi emisije "Klapa"

Sa zvezdom serije "Od jutra do sutra" u kojoj igra glavnu ulogu razgovarali smo o njenim mnogobrojnim projektima kroz koje je stekla status prave glumačke zvezde.

Prvu veliku profesionalnu ulogu dobila je u seriji "Urgentni centar" za koju kaže da joj je bila traumatična.

- Ulogu u "Urgentnom centru" pamtiću jer sam u istom kadru igrala sa velikim glumačkim imenima poput Danice maksimović i Katarine Radivojević. Ta uloga je bila traumatična za mene jer je bila prava dramska, a ja sam u to vreme bila još uvek student na Fakultetu dramskih umetnosti - prisetila se Ivana za "Klapu".

Ivana kaže daje prezadovoljna rekacijom publike ulogom Srne Todorović koju igra u telenoveli "Od jutra, do sutra".
- Telenovele u Srbiji smo podigli na jedan viši nivo jer se sada posvećuje pažnja svemu, i scenariju i glumcima i celoj priči. Latinoamerikanci su postavili temelje tog žanra, ali mi uopšte ne kaskamo za njima. Lepi su komentari i rekacije na moju ulogu i drago mi je zbog toga jer mi je to prva glavna u tom formatu - priča Ivana.

Foto: Privatna arhiva

Ivana Dudić



Glumica kaže da nema problem sa intimnim scenama i otkriva da je njen kolega Gordan Kičić bio stidljiv kada su takve snimali za potrebe serije "Senke nad Balkanom".
- Mogu da otkrijem da je Kičić dosta stidljiv i povučen. Kada smo snimali te eksplicitne scene oboje smo se pitali kao ćemo i šta ćemo, ali bilo nam je lepo. Režiser Dragan Bjelogrlić nas je vodio kroz sve to i to je za mene je bilo čarobno iskustvo snimiti jednu tako veliku i lepu seriju. Trudim se da takvim scenama pristupim veoma profesionalno bez mnogo filozofije. Pre toga sam se za potrebe uloge Sofije Bauman u "Crvenom mesecu" dibidus obnažila. Kada su takve scene opravdane i ako to nije samo skidanje i obnaživanje glumice radi neke intrigantnosti ja sam za to.

Ivana se prisetila i jedne zanimljive anegdote tokom igranja predstave "Kad su cvetale tikve".
- Bio je to početak moje profesionalne glumačke karijere kada sam u jednom trenutku uskakala u umesto Jelisavete Orašanin u predstavi "Kad su cvetale tikve". Igrala sam partnerku Milošu Bikoviću i ot je bio neki kraći monolog koje ja učim veoma brzo. Mežutim, tog dana na sceni meni crno pred očima. Zaboravila sam tekst, počela sam nešto da lupam, smejali su mi se, suflerka viče ali ništa je nisam čula, zujalo mi je u ušima. Miloš mi je tiho govorio: "Ajde, ajde"", i na kraju sam se izvukla i izgovorila sve što treba. Tada sam prvi i jedini put u karijeri osetila tremu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija