• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

26.11.2022

20:00

POBEGLA IZ ZADRUGE, A SADA MOLI PRODUKCIJU DA JE VRATE JER NEMA 50.000 EVRA DA PLATI KAZNU! Pristaje na sve samo da ne ulazi u kredit!

printscreen

Live TV

POBEGLA IZ ZADRUGE, A SADA MOLI PRODUKCIJU DA JE VRATE JER NEMA 50.000 EVRA DA PLATI KAZNU! Pristaje na sve samo da ne ulazi u kredit!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Sandra Bakša nakon što je pobegla iz Zadruge otkrila nam je razloge svog bega, ali i da li bi se ponovo vratila u rijaliti ako bi morala

Sandra Bakša i Ivana Puzić zajedno su pobegle iz rijaliti šou programa Zadruga nakon skoro četiri meseca boravka unutra. Bivša rijaliti učesnica bila je gost emisije "Džet set Top 5", kod voditelja Gorana Todorovića i tom prilikom objasnila zašto je pobegla, ali i da li se kaje nakon svog postupka. 

- Rešila sam da bežim nakon pitanja novinara. Sedela sam sa Ivanom Puzić i komentarisale samo koliko nam je teško i da želimo napolje. Mislim da je u tom trenutku to bila apsolutno ispravna stvar i nisam ni jednog sekunda razmišljala o posledicama, tačnije o kazni - započinje Sandra.

Foto: printscreen tvin

- Kada sam došla kući roditelji su bili uz mene, ništa mi nisu zamerili, jer ono što je njima, a i meni najbitnije jeste moje zdravlje i psiha od bilo kojih para koje sam mogla da zaradim. Što se kazne tiče pojma nemam kako ću vratiti 50.000 evra. Nisam razmišljala o kreditu, ali ja se nadam da do kazne neće ni doći jer su mnogi uspeli da se dogovore da ne plate, pa valjda ću i ja. 

Foto: printscreen tvin

Podsetimo, Sandra je pobegla iz Zadruge nakon sukoba sa Zoricom Marković. Rijaliti učesnica nije podnela pritisak, laži i obmanu pevačice pa je jedini način bio da pobegne i da spasi samu sebe. 

Foto: printscreen tvin

- Zorica Marković je jedna matora kučka! Žena koja je spremna na sve da sebe zaštiti, laže i obmanjuje sve zadrugare. Svi joj veruju, a svaka njena druga reč je čista laž. Neću je tužiti iako sam u početku htela, ali u konsulataciji sa jednim advokatom rekli su mi da od toga nema ništa tako da sam odustala. Jedina tužba koju sam pripremila je za mog bivšeg prijatelja koji je izneo notorne laži o meni u rijalitiju, a ja sam ga tamo ubacila, tako da samo čekam trenutak da nastavi da me pljuje pa da mogu da reagujem. Za 15. godina prijateljstva verujte da i te kako imam materijala da ga uništim, samo čekam pravi momenat. 

Foto: printscreen tvin

Sandra nam je otkrila da li se desio i kako se završio razgovor sa produkcijom nakon svega. Da li se vraća u zadrugu da odplati dug od 50.000 evra ili će morati da se snađe za pozamašnu sumu novca kako bi isplatila svoju diskvalifikaciju, saznajte u video snimku iznad teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Roki

pre 1 godinu

Piši ti Vučićeviću malo o tim "novinarima" koji cvile ko pičkice kad im priprete vani zbog laži i podmetačina. Pink je leglo kriminala, bluda i razvrata i treba ga uništiti.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59