• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.12.2022

15:00

KURTI JE PACOV SATERAN U ĆOŠAK! SRBI SA KOSOVA I METOHIJE ZASLUŽUJU NOBELOVU NAGRADU ZA MIR!

Informer

Live TV

KURTI JE PACOV SATERAN U ĆOŠAK! SRBI SA KOSOVA I METOHIJE ZASLUŽUJU NOBELOVU NAGRADU ZA MIR!

Podeli vest

Ove nedelje gosti "Replike" su Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i Dejan S. Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije

Ove nedelje u "Replici" Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu i Dejan S. Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije analizirali su zbog čega Kfor još uvek nema odgovor na zahtev Vlade Srbije za povratak srpskih bezbednosnih snaga na Kosovo i Metohiju. Zbog čega međunrodna zajednica ćuti na otvorene pretnje takozvanog premijera Aljbina Kurtija koji bi da hapsi celu porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i na provokacije lažnog ministra Dželjalja Svečlje koji otvoreno kaže da će sami ukloniti barikade na severu KiM?

Darko Obradović ocenjuje da je Kurti pacov sateran u ćošak i da će tek da pravi haos.


- Kurti sprovodi politički teror nad srpskim narodom, a sada je rešio da proširi svoj cirkus na Srbiju, pokušavajući da predstavi privid legitimiteta kriminalizovanjem naših najvećih državnih zvaničnika. Takozvani premijer udario je na Vučićevo dete što pokazuje da je jedan pacov sateran u ćošak, koji je svestan da nema podršku međunarodne zajednice i tek će pokazati grozote - podvlači Obradović.

Dejan S. Miletić ističe da su samo Srbi zaslužni za to što Kurti nije uspeo da izazove nemire u južnoj pokrajini.


- Srbi treba da dobiju Nobelovu nagradu za mir na tom prostoru, jer da nisu oni orijentisani ka miru i stabilnosti, teško da bi se održao mir na ove Kurtijeve klike i provokacije - naglašava Miletić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 1 godinu

....i ZATO prva srpska žrtva ako se desi - vojska Srbije će ući na Kosmet! KFOR će se "sakriti" u američku bazu dok se ne uspostavi "pravni poredak" države Srbije! Kraj!

pisac

pre 1 godinu

A zasto vi ne odete dole i da im se pridruzite kao heroji i patriote?Udobnije je mileticu i obradovicu da iz tople sobe "savetujete"i hrabrite manipulisane ljude.Da ne zaboravim i ovo,gledao sam vas par puta i na mene ste ostavili utisak kao klosari sa ulice koji za par Evra dolaze i pricaju ono zasta su placeni.Bedni i nista vise od toga.

MILE

pre 1 godinu

Ne vredjajte pacove,oni su jedna od najinteligentnijih zivih bica.Naucno dokazano.

EVROPO, REAGUJ! HOĆE LI NEKO STATI NA PUT KURTIJU! Srbima se uskraćuju ljudska prava na KiM, KFOR se pravi nem na zahtev
Politika

EVROPO, REAGUJ! HOĆE LI NEKO STATI NA PUT KURTIJU! Srbima se uskraćuju ljudska prava na KiM, KFOR se pravi nem na zahtev

Srbi na severu Kosova i Metohije na barikadama su deveti dan, od Kfora još uvek nema odgovara na zahtev Vlade Srbije da se naše bezbednosne snage vrate na Kosovo, a takozvani premijer Aljbin Kurti nastavlja da divlja i pripremio je spisak za hapšenja Srba. Da li će strani zvaničnici stati na put Kurtiju i da li će se ispoštovati Rezolucija 12 44 UN SB reći će nam ove nedelje u “Replici” lider Zavetnika Milica Đurđevič Stamenkovski i poslanica SNS Marina Raguš

18.12.2022

15:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija