• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

06.01.2023

19:00

Aleksandra je profil devojke koji je stvoren za rijaliti, SAMO DA IMA INTIMNE ODNOSE I TO JE TO - Iva Grgurić brutalno isprozivala Nikolićevu! (VIDEO)

Informer

Live TV

Aleksandra je profil devojke koji je stvoren za rijaliti, SAMO DA IMA INTIMNE ODNOSE I TO JE TO - Iva Grgurić brutalno isprozivala Nikolićevu! (VIDEO)

Podeli vest

Iva Grgurić bila je gost Informerove emisije "Zadrugari na skeneru", i tom prilikom komentarisala je sve najaktuelnije teme popularnog šou programa Zadruga

Bivša rijaliti pobednica bez dlake na jeziku komentarisla je dešavanja u Zadruzi 6, te nam je priznala da je ne zanima da li će joj se posle neko zameriti ili ne. 

Ona je kao i do sada bila iskrena u svojim izjavama, pa kako ističe stoji iza svake svoje izgovorene rečenice. 

Raskid Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić

Foto: printscreen

- Pre svega moram odmah da se ogradim i da kažem da ove sezone Zadrugu ne pratim nešto preterano iskreno. Upućena jesam u sva dešavanja u Beloj kući, a ko i ne bi bio kada je Zadruga nešto najgledanije u regionu. Kada je reč o Dejanu i Aleksandri to se odmah videlo da tu nema neke velike emocije bar sa njene strane, opoet se ograđujem to je iz mog ugla kako sam ja doživela taj odnos. Očekivalo se da ona neće izdržati i da neće biti istrajna u toj ljubavi. Dejan kao Dejan kada voli on voli svim srcem i smatram da je on puno bolji čovek od Aleksandre. Tip devojke kao što je Aleksandra je stvoren da bude u rijalitiju, da imaju seksualne odnose i da prave neku priču kako bi što duže ostale u Zadruzi - ističe Iva.

Pomirenje Maje Marinković i Filipa Cara

Foto: printscreen

- Maja je tip osobe koji ne voli da gubi i da bude odbačena. Ona je spremna na sve kako bi joj se bivši vratio, kako bi sebi dokazala da ona to može. Car je navikao na tenziju i haos i to je njemu zanimljivo i zato on njoj popusta, ali u nekim izlivima besa on se seti svega šta može da očekuje od Maje. Tako da taj odnos je pun nekih tenzija, nezdravog odnosa i njihova veza je bila čist primer kako jedna veza ne treba da izgleda. Oni su klasična izreka "Lonac našao poklopac" i baš idu jedno uz drugo po karakteru - komentarise rijaliti pobednica. 

Miki Đuričić napustio Zadrugu 6

Foto: printscreen

- Ne znam zašto, ne znam koji je razlog. On je čovek iz naroda koji možda nije obrazovan školski, ali je inteligentniji od svih ljudi koji su ikada kročili u Zadrugu. On je tip osobe koji ne može da trpi nepravdu, tako da sigurna sam da nije zbog toga izdržao. Miki je jako kvalitetna osoba o kojoj imam samo reči hvale, ali nije on bez razloga izašao napolje, verujte šta vam kažem - završava Iva za emisiju "Zadrugari na skeneru"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija