• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

22.02.2023

19:48

"DA LI ĆE ANĐELA OSTATI TRUDNA, NE ZAVISI SAMO OD NJE"! Bivša rijaliti učesnica oplela po zadrugarima, pa poručila Đuričićevoj samo jedno!

Printscreen You Tube

Live TV

"DA LI ĆE ANĐELA OSTATI TRUDNA, NE ZAVISI SAMO OD NJE"! Bivša rijaliti učesnica oplela po zadrugarima, pa poručila Đuričićevoj samo jedno!

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" je bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Marina Popović . Ona je komentarisala aktuelna učesnike popularnog rijalitija koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

 

Marina Popović je pre nekoliko dana izbačena iz Zadruge, a po povratku u realnost sačekalo ju je ono čemu se najmanje nadala.

Marina je nakon mnoštva neprijatnih situacija koje je doživela nakon Zadruge, sada jača nego ikad. Rijaliti učesnica nije se libila u svojim odgovorima, te je oštro komentarisala sva najakutelnija dešavanja u rijalitiju. 

Povratak Divne i Marka DNK u Zadrugu

Foto: printscreen

- Jedno preleo humoristično osveđenje. Obožavala sam ranije da ih gledam, i ništa se promenili nisu. Zaista jedno prijatno iznenađenje - komentariše Marina.

Da li je Miljana iskrena u ljubavi prema Bebici?

Foto: printscreen

- Miljana nakon svih svojih promena i izbora u smislu partnera, ja mislim da će na kraju ostati sa Bebicom. Ipak je on bio uz nju u njenim najtežim momentima, ali da ne zaboravimo da Marija i Siniša mnogo cene i poštuju Bebicu tako da to dosta nagonje na njegovu stranu - ističe Popoovićeva 

Janjuš ponižava Maju svaki dan, sasuo joj u lice da mu je predmet sprdnje u Zadruzi!

Foto: printscreen

- To nije lepo sa njegove strane, kada pogledamo kakvu su prošlost imali. Mnogi će reći da je bilo nasilja i svega, ali tu je bilo dosta i ljubavi. Niko ne bi bio sa nekim zato što je neko nasilan prema njemu, već zato što ga voli. Setite se da je Maja bila trudna sa njim, i kakva god da je sada u rijalitiju on mora da je poštuje - objašnjava Marina

Miljana se gušila u suzama, ne može da preboli Zolu, priznala da ga voli najviše na svetu!

Foto: printscreen

- Razumno je što su joj osećanja pomešana. Da bi nekon zaboravila mora da prođe minimum godinu dana kako joj se ne bi emocije vraćale. Tog perioda nema u Zadruzi jer joj je Zola non stop pred očima i zato su njoj osećanja toliko pomešana. Ona je dobar čovek, zahvalna je i jednom i drugom što su bili uz nju u njenim različitim fazama života, ali ja iskreno verujem da će na kraju krajeva Miljana ostati sa Bebicom - govori bivša rijaliti učesnica. 

Anđela pokušava da zatrudni sa Zvezdanom kako bi ga zadržala pored sebe!

Foto: printscreen

 

- Da li će Anđela ostati trudna, to ne zavisi samo od nje. Ne znam šta će se tu dešavati, i bilo bi po nju najbolje da do kraja rijalitija promeni mišljenje, i malo se osvesti i krene sama do kraja, jer tada je bila najjača - završava Milena Popović za emisju "Zadrugari na skeneru". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Andjelija

pre 1 godinu

Marina je borac! Obrazovana, lepa , pametna, komunikatuvna ! Zena , majka, kraljica!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija