• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

12.03.2023

18:00

HAOS NAKON RIJALITIJA! "TUŽBE SU POKRENUTE, FILIPU CARU ĆU UZETI SVE PARE OD RIJALITIJA"! Bivši učesnik Zadruge otkrio protiv koga je sve pokrenuo sudski postupak!

printscreen

Live TV

HAOS NAKON RIJALITIJA! "TUŽBE SU POKRENUTE, FILIPU CARU ĆU UZETI SVE PARE OD RIJALITIJA"! Bivši učesnik Zadruge otkrio protiv koga je sve pokrenuo sudski postupak!

Podeli vest

Pevač Adam Labunski ispao je iz rijalitija "Zadruga", gde nije preterano pravio skandale.

Bivši zadrugar bio je gost emisije "Džet set Top 5" i tom prilikom komentarisao je goruće teme u Zadruzi 6. 

Ono što je mnoge zanimalo, jeste da li je Labunski pondeo tužbu protiv određenih zadrugara od kojih je trpeo nasilje tokom učešća u rijalitiju. 

Foto: Printscreen

- Zadrugarima se ja nisam dopao od samog početka. To što ja pevam, što volim da nameštam kosu, to što sam drugačiji od njih, što nisam nasilnik, već normalan dečko koji uživa i voli muziku, to njima nije odgovaralo - započinje bivši rijaliti učesnik. 

- Ja nisam reagovao na provokacije, ali nisam ostao ravnodušan kada je moja kosa u pitanju. Sentimentalno sam vezan za nju i kada me je Uroš Ćertić napao i otkinuo ceo pramen kose mislio sam da mi se svet ruši. Nikada u životu nisam više suza prolio nego tada. Ja znam da to nije neki životni problem, ali u tom trenutku ja sam smatrao da to ne mogu da preživim i zato sam plakao kao dete. Ja nisam osoba koja krije emociju, zato nisam krio suze - komentariše Adam. 

Foto: printscreen

Tokom njegovog učešća u Zadruzi 6, Adam je ovlastio svoje roditelje i advokate da u njegovo ime mogu podneti tužbe ukoliko se desi neki napad na njega. S obzirom na to da je od samog starta Labunski bio trn u oku mnogih zadrugara, samim tim je bio i osoba koja je pretrpela najviše nasilja od pojedinih zadrugara. Da li je spremio tužbe otkriva nam u nastavku:

Foto: Printscreen You Tube

- Moji roditelji nisu mogli da gledaju sve one napade, svi očekuju da sam podneo tužbu protiv Uroša Ćertića, ali nisam još uvek. Na tome upravo radim i prikupljam sve snimke iz svih uglova kako bih mogao da to rešim na sudu i da zaštitim svoje ime. Moji roditelji su podneli tužbu protiv Filipa Cara jer nisu mogli više da gledaju ono nasilje koje sam trpeo. Ja sam napuštao Zadrugu, bio sam u policiji, dao sam izjavu i sada čekamo prvo ročište. Sve je na mojoj strani i spreman sam svaki dinar da mu uzmem, jer nije ništa drugo ni zaslužio - ističe bivši rijaliti učesnik. 

Foto: Printscreen/Instagram

Pre nego što je napustio Zadrugu, Adam je imao priliku da svojim očima gleda sve ono što se dešava između Ane Ćurčić i Zvezdana, te nam je priznao da je sve to rijaliti priča. Kakve je sve informacije ima i šta je sve čuo što nije prikazano na televiziji poslušajte u video prilogu iznad teksta.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mrzim kosu

pre 1 godinu

Tebe treba baciti u zatvor pa da te vuku za kosu dok te k....u.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija