• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.10.2021

08:00

ŽENE UGLAVNOM ZNAJU ŠTA ŽELE OD PARTNERA! A šta muškarci traže od partnerke, nećete verovati, ali sve suprotno od onoga što lepša polovina nudi!

Pixabay

Live TV

ŽENE UGLAVNOM ZNAJU ŠTA ŽELE OD PARTNERA! A šta muškarci traže od partnerke, nećete verovati, ali sve suprotno od onoga što lepša polovina nudi!

Podeli vest

Džaba zgodno telo ako je mozak "šupalj"!

Istina je da će se svaki muškarac okrenuti za zgodnom ženom, ali pre će biti u vezi ili oženiti se onom s kojom ima o čemu da popriča, koja je prirodna, ambiciozna i puna razumevanja.

Istinska lepota ne dolazi spolja. Biti lep znači kakva ste zapravo osoba iznutra. Većina muškaraca je srećna kada ima ženu punu samopouzdanja pored sebe Žene koje ničemu ne teže često odbijaju muškarce.

Iako većina žena pomisli kako muškarci traže samo lepe i zgodne žene i da će jednu od takvih pre pozvati na izlazak, to baš i nije tako. Istina je da će se svaki muškarac okrenuti za zgodnom ženom, ali to ne znači nužno da bi hteo da bude u vezi s njom ili da se oženi njom. Kolumnista američkog "Kosmopolitena" Entoni Dambrosio otkriva šta to zapravo muškarci žele da pronađu u ženi, a na njegovom popisu nijedna stavka nije izgled.

Foto: Pixabay

Ličnost

Istinska lepota ne dolazi spolja. Biti lep znači kakva ste zapravo osoba iznutra. Dambrosio kaže kako je upoznao nekoliko žena koje izgledaju savršeno, ali im je karakter "prljav kao beton u podzemnoj železnici u Njujorku". Muškarci žele da žena bude svoja i pokaže kakva je zapravo. Treba da naruči čizburger kad je s njim, umrlja se kečapom, nije bitno, samo da bude opuštena, nasmejana i svoja.

Poštovanje

Kako se predstavljate govori puno o tome kakva ste zapravo osoba. I ovoga puta nije reč o odevanju jer je sasvim normalno da žena voli da pokaže svoje atribute. Reč je o društvenim mrežama, koje su mnogim muškarcima zapravo vaš životopis. "Popularne" devojke koje sto puta dnevno objave svoju fotografiju, status, šta rade, s kim i gde, i nisu toliko zanimljive. Muškarci ne žele ženu koja je svugde i radi svašta sa svakim. Ne možete poštovati muškarca ako ne poštujete sebe, kaže Dambrosio.

Privrženost

Muškarcima je fizički kontakt jako bitan, za njih sve počinje dodirom. Zato se ne ustručavajte da grlite i ljubite svog muškarca i tražite zaštitu u njemu. Njemu će to mnogo značiti. Isto kao i žene, i muškarci žele da ih žena prva poljubi, uhvati za ruku, zagrli ili samo pita kako mu je prošao dan.

Inteligencija

Konstruktivan razgovor uzbuđuje muškarce. Inteligentne žene znaju mnogo toga o svetu koji ih okružuje, ali i imaju želju da promene neke stvari. Razmišljaju kritično i podstiču muškarce na razmišljanje. Žele da budu uspešne i nije im jedina briga kako da kupe torbu po poslednjoj modi ili dizajnerske cipele.

Samopouzdanje

Život je težak i svaki dan je nova borba, stoga je većina muškaraca srećna kada ima ženu punu samopouzdanja pored sebe. Žena koja voli sebe i suočava se sa svojim nedostacima voleće i svog muškarca. I ovoga puta nije reč samo o samopouzdanju zbog dobrog izgleda već i jakog karaktera.

Ambicije

Muškarci vole kada se oni brinu za svoju porodicu i sve planiraju, ali jednako tako im je važno da se u to uključe i žene. Muškarci ne žele da sve odluke donose sami, žele ženu "vizionara" koja će im biti oslonac i podrška, a koja će takođe imati planove za zajedničku budućnost. Žene koje ničemu ne teže često odbijaju muškarce. Oni vole žene koje žele da budu najbolje majke, supruge i svakoga dana se trude da budu što bolje.

Skromnost

Kada traže životnu partnerku, muškarci često žele da je ona skromna. Skromne žene saosećaju s drugima i često stavljaju tuđu sreću ispred svoje. Ali to rade na takav način da im to donosi mir i sreću.

Foto: Pixabay

Magazini su puni saveta i teorija o tome šta žene žele od muškaraca i veze. Međutim, retko kad se neko zapita šta muškarci stvarno žele od žena. A žele ovo.

1. Žele da budu vaši junaci
Žele da budu vaš Supermen. Ništa im nije privlačnije od žene koja im pruža osećaj nepobedivosti.

2. Prihvatanje
I oni žele da budu prihvaćeni i voljeni onakvi kakvi jesu. Žele da ih volite i onda kada rade iritantne i pogrešne stvari.

3. Žele objašnjenja
Muškarci mrze kad ne znaju zašto se ljutite. Objasnite im, ne ostavljajte iza sebe tu neugodnu misteriju jer nema smisla.

4. Gledaj, ne diraj!
Svaki frajer pogledaće zgodnu ženu kada prođe kraj njega. Odmeravanje i potvrda da se radi o lepoj ženi ne znače da želi seks s njom.

5. Komunikacija
Žele da im direktno govorite ono što vas muči. Dobićete srećnog i zahvalnog dečka.

6. Zajedničko vežbanje
Žele od vas znoj. Svaki muškarac misli da je žena koja vežba i znoji se zapravo seksi. Detinjasti strah da vas muškarac ne vidi bez šminke i frizure je jadan. I neprivlačan.

7. Svako ima svoj život
Svaki muškarac želi da bude srećan u vezi, ali ne želi da ste vi sve što ima, ni obrnuto. Frajeri vole žene sa svojim životom - poslom, prijateljima i hobijima.

Pogledajte i snimak koji slikovito prikazuje kako izgleda jedna prava i iskrena ljubav:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija