• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

28.10.2021

15:10

24 GROZDA - 10 000 EVRA! Ko ovo kupuje???

pexels.com

Live TV

24 GROZDA - 10 000 EVRA! Ko ovo kupuje???

Podeli vest

Za ovaj iznos možete kupiti zlatni prsten od osamnaest karata sa dijamantima i rubinom ili ih možete zamoliti da vas nahrane ovim grožđem dok igrate ulogu cara

Japanci ovo grožđe zovu "Ruby Roman" jer je lepo kao rubin i osećate se kao rimski car nakon što ga pojedete!

Oni koji su imali sreće da ga probaju, hvale ga zbog sočnosti, visokog sadržaja šećera i niske kiselosti.

Ipak, kada se u celu priču doda i cena od 10 000 dolara, onda moramo naglasiti da se svaki grozd i bobica pažljivo ispituju kako bi bili u skladu sa strogim standardima i bili vredni svog imena.

Svaka bobica mora težiti minimum 20 grama i imati 18 % sadržaja šećera.

Ova sorta razvijena je po prvi put 2008.godine, dok njegova popularnost konstantno raste. Ipak, ono se prodaje u ograničenim količinama, kako bi potražnja, ali i ekskluzivnost ostale visoke.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija