• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

01.11.2021

11:27

NIKO NIJE SILOVAN BEZ RAZLOGA! Skandalozna izjava Tijane Ajfon: Ne možeš da...

printscreen/TVIN

Live TV

NIKO NIJE SILOVAN BEZ RAZLOGA! Skandalozna izjava Tijane Ajfon: Ne možeš da...

Podeli vest

Starleta i bivša rijaliti učesnica Tijana Ajfon bila je gost emisije o poznatima "Džet set Top 5", a tom prilikom je govorila o dešavanjima u Beloj kući

Ekipa emisije "Džet set Top 5" pozvala je starletu u goste, a Tijana je prokomentarisala ponašanje zadrugarke Violete koja je podelila strašnu priču iz detinjstva. 

Violeta je otkrila da ju je silovao seoski sveštenik, i nakon burnih reakcija učesnika koji su imali želju da je zaštite i saosećanja gledalaca, usledeo je hladan tuš kada je Ajfonka izjavila:

- Niko nije silovan bez razloga!

Tijana za zadrugarku nije imala reči hvale, a razlog tomeje, kako je navela, Violetino ponašanje na zadrugarskim žurkama tokom kojih tverkuje.

- Ona Violeta, sad će narod da me mrzi, ali ne možeš da na žurkama vrtiš du*etom, a posle 2 sata kukaš sveštenik me silovao? Što mene niko nije silovao? Nisam davala povoda, ne dam na sebe, branim se! Ti si kao silovana, a onda se nabijaš na ćoškove od stola. Ma, osudite me, najgora sam - rekla je Tijana i nastavila:

- Ne možeš meni da plačeš zbog toga, a posle toga pričaš o veličini muških polnih organa! Otvorite oči ljudi, meni se povraća na većinu tih životnih priča.

Ceo intervju pogledajte u sledećem video-prilogu: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 2 godine

Ne gledam te rijaliti emisije, ne znam ove likove, slučajno sam pročitala članak ali je za zgražavanje. Ne može se žrtva kriviti za silovanje. A verovatno se niko stidljiv nije prijavio u Zadrugu ili Parove. Neće ući niko da priča o delima Dostojevskog ili Ćosića niti bi gledaoci pratili onda tu zabavu za najniže slojeve u intelektualnom i duhovnom smislu. Motiv je novac a zaradjuje se na niskim strastima. Ko zna kakve su ugovore potpisali, moraju da se brukaju.!

Logična

pre 2 godine

Niko nema potrebe da siluje radodajke. Tako da ti Tijana nema šta da brineš!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija