• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs

18.04.2020

18:58

OPŠTINA TRSTENIK POKLANJA: Podela sadnica trešnje i višnje meštanima (Video)

Podkast

OPŠTINA TRSTENIK POKLANJA: Podela sadnica trešnje i višnje meštanima (Video)

Podeli vest

Svi meštani mogu da dobiju po jednu sadnicu

Opština Trstenik danas je započela podelu sadnica trešanja i višanja meštanima u toj opštini, a prvi rod novih sadnica, koje su već podeljene školama i predškolskim ustanovama, očekuje se za dve do tri godine.

Podelu sadnica trešnje vršiće komunalno preduzeće “Komstan” u prostorijama cvećare radnim danima od 8.00 do 15 časova.

Sadnice će moći da preuzmu upravnici zgrada, i to do pet sadnica za sadnju na zelenoj površini oko zgrade i svi građani opštine po jednu sadnicu.

Nikola Ðalić, upravnik RJ Zelenilo i pijaca, kaže da se akcija podele sprovodi od danas pa nadalje, a da će pauzirati sutra i u ponedeljak, odnosno da će sačekati da prođe praznik.

-Imamo oko 1.000 sadnica, upravnici zgrada mogu da uzmu do pet komada, a svi meštani mogu da dobiju po jednu sadnicu. Od utorka nastavljamo sa podelom-, kazao je Ðalić.

BONUS VIDEO:

DOKTOR PREDRAG KON PORUČUJE: Treba biti oprezan sa planiranjem letovanja (Video)

PATRIJARH PORUČIO: Možemo Bogu da se molimo i u svom domu (Video)

JOŠ TRI ZARAŽENA PACIJENTA STIGLA U ČAČANSKU BOLNICU! U Domovima za stare nema obolelih! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija