• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

06.08.2021

12:06

NAJTUŽNIJA PRIČA NA SVETU! Devojka koja je očarala svet svojim glasom: Povlačim se, borba s rakom je POSTALA PRETEŠKA!

Printscreen You Tube America's Got Talent

Podkast

NAJTUŽNIJA PRIČA NA SVETU! Devojka koja je očarala svet svojim glasom: Povlačim se, borba s rakom je POSTALA PRETEŠKA!

Podeli vest

Džejn iz Ohaja, koja nastupa pod umjetničkim imenom Nightbirde i koja je dirnula žiri i gledaoce showa America’s Got Talent kada je prije par meseci na pozornici izvela svoju originalnu pesmu “It’s OK” i ispričala o svojoj borbi s rakom, najavila je na svom Instagram profilu da se zbog pogoršanja bolesti povlači iz takmičenja

"Deliti svoje srce sa svijetom bila mi je čast i ostvarenje sna. Kakvo čudo da se bol kroz koju sam prošla pretvorila u lepotu koja tera ljude širom sveta da širom otvore oči", započela je.

"Od audicije zdravlje mi se pogoršalo i borba s rakom zahteva svu moju energiju i pažnju. Žao mi je što moram objaviti da neću moći nastaviti biti deo ove sezone AGT-a. Život ne daje uvek predah onima koji to zaslužuju, ali to smo već znali".

KADA JE ONA IZAŠLA NA SCENU, SVI SU ZAPLAKALI! Devojka anđeoskog glasa ima 2 odsto šanse da preživi OPAKU BOLEST, a ne skida osmeh s lica! /VIDEO/

"Hvala vam na vašoj podršci, znači mi ceo svet. Ostanite sa mnom, uskoro će mi biti bolje. Planiram svoju budućnost, a ne svoju ostavštinu. Utučena sam, ali još uvek imam snove", zaključila je.
Lekari su joj rekli kako ima samo dva odsto šanse da preživi, ali Džejn je optimistična.

"Važno je da svi znaju da sam više od loših stvari koje mi se dešavaju. Imam dva odsto šansi da preživim, ali dva odsto nije nula. Dva odsto je nešto, i volela bih da ljudi znaju kako je to sjajno", napisala je Džejn.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gaga

pre 2 godine

Veruj i ostvariće se, bićeš ti najbolja pevačica na svetu, uz tebe sam ja a verovatno i cela planeta, ljubim te, radosti roditelja tvojih?????????

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija