• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: M. Tonić Stojić

Autor: Informer

14.12.2022

20:00

ČUVAO JE NAJVEĆE SVETSKE FACE, IMA TITULU LORDA I OBUČEN JE U LUJ VITON OD GLAVE DO PETE! Sada se o životu ovog neobičnog Srbina snima i FILM!

Informer/Instagram

Podkast

ČUVAO JE NAJVEĆE SVETSKE FACE, IMA TITULU LORDA I OBUČEN JE U LUJ VITON OD GLAVE DO PETE! Sada se o životu ovog neobičnog Srbina snima i FILM!

Podeli vest

Ekipa Informera ugostila je srpskog telohranitelja koji je čuvao svetske face poput Madone, Princa Harija, Fifti senta, Dženifer Lopez, Džejsona Stejtam

Njega ne možete da ne primetite kada prolazi ulicom. Ovog Srbina uvek obučenog u najskuplje komada brenda Luj Viton, istetoviranog po celom telu, javnost zna kao Ajkulu. Iako je najveći deo života proveo u Londonu, Goran Dželatović rodjeni je Beograđanin koji svaku priliku koristi da poseti rodni grad. 

Njegova bogata biografija uskoro će biti pretočena na filmsko platno, a šuška se da će se među odabranom filmskom ekipom naći neki od najpoznatijih holividskih glumaca. Dželatović nam je u razgovoru otkrio manje poznate detalje iz svog života i kako je zapravo postao to što danas jeste. 

Foto: Informer/Instagram

Goran Dželatović Ajkula

- Beogradska ulica je zaslužna da stvari koje sam na njoj naučio upakujem u jedan lep paket i prezentujem Londonu. Tako je sve počelo. London vam pruža sve. Ako ste lenji, zaboravite sve, bolje se pakujte i idite kući. Ako niste lenji i ako malo imate u glavi, možete mnogo da uradite u Londonu. Prvo sam morao da izgradim neki svoj imidž, neki novi karakter. Nisam kopirao nikoga. Cilj mi je bio da budem svoj i na napravim bred od samog sebe. Kada sam se istetovirao, a to je bilo davno još devedesetih godina, svi su mislili kako nikada neću naći posao, a ja posla koliko hoćeš...Tetovaže na levoj ruci i grudima posvetio sam ćerci, one na desnoj posvećene su Svetom Nikoli i Crvenoj zvezdi, na leđima je oslikano moje detinjstvo. Svaka tetovaža ima neko značenje - priča Dželatović.

Pored brojnih zvezda, Ajkula je jedini stranac koji je čuvao brinatsku kraljevsku porodicu. Zanimalo nas je sa kim mu je bilo najteže da sarađuje.

- Najneprijatnije mi je bilo da radim sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom. Pokušao sam taj posao da izbegnem time što sam duplirao cifru za honorar, ali nažalost, oni su je bez pogovara prihvatili. Gledao sam da posao odradim profesionalno, a vodio sam se stavom svog velikog prijatelja, Bate Živojinovića, koji nikada nije odbijao uloge, makar one bile i epizodne od 30 sekundi - objašnjava naš sagovornik. 


A ovo je razlog zbog kojeg je izabrao baš Luj Viton po kome ga danas ljudi prepoznaju.

- Gledao sam šta vole poznati, kako vole da izgleda njihov bodigard i gledao sam da idem uvek jedan nivo iznad toga. Došao sam do zaključka da sa Luj Vitonom mogu to da uradim.  Kad dođu paparaci, kada škljocaju, ja tačno vidim da gledaju u Megan Mekejn pa u mene i šta misle - ko zna koliko me ona plaća. Time i njoj dajem kredit. Kasnije je došlo do saradnje sa Luj Vitonom budući da sam im dovodio zvezde i organizovao privatne kupovine u odvojenim prostorijama. Više sam novca doneo ja Luj Vitonu nego bilo ko - smeje se Ajkula.

Foto: Informer/Instagram

Goran Dželatović Ajkula

Može se reći da je zahvaljući ovom brendu i ljudima zaposlenim tamo, došlo do toga da Dželatović donira sredstva za izgradnju škole u jednoj siromašnoj kineskoj provinciji.  

- Džentlmen zaposlen u Luj Vitonu, Kinez Ving, koji je majstor propoznavanja originala i "fejkova" i koji je radio popravke torbi i kožnih stvari, postao mi je dobar prijatelj. Svake godine oko Božića radio sam sa igračima Arsenala. Svi oni odlazili su u Luj Viton i kupovali poklone. Ving mi je dao ideju da sakupim drasove fudbalera i da ih kasnije prodajemo i na taj način prikupimo novac za školu. Počeo sam da prikupljam dresove i zaista sam sakupio gomilu dresova. Škola se otvorila 2016. godine. Ja sam otišao i ne mogu da opišem kakav su mi doček priredili. Doveli su me do suza - priseća se Dželatović. 

Foto: Informer/Instagram

Goran Dželatović Ajkula


Bogata biografija telohranitelja svetskog glasa uskoro će se naći na filmu. Snimanje je planirano za proleće naredne godine, a jednu od glavnih uloga tumačiće Tamer Hasan koji je igrao u filmovima "Betmen počinje", "Pogrešno skretanje 3: Levo od smrti" i "Dvostruka igra".

- Ideja je došla još pre tri - četiri godine. Poznati britanski producent, koji je sarađivao baš sa Tamerom Hasanom, predložio mi je da radimo film. On je upoznat sa mojim noćnim životom, sa svime što sam radimo i sa ljudima koje sa čuvao. Bio je fasciniran svime što sam postigao. Pitao me da li znam jednog stranca kome je tako nešto pošlo za rukom u Londonu -
 
Radni naziv filma je ''Ajkula sa ljudskim licem'', a mi se nadamo da ćemo uskoro imati prilike da pogledamo ekranizovanu verziju uzbudljivog života Gorana Dželatovića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Robin Hood

pre 1 godinu

Džele, sa Zvezdare radio u video klubu Mag, u Kičevskoj i onda otišao u London

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17