• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

27.05.2021

11:48

ĐULE VAN GOGH: Gotovo je sa tišinom, 35. rođendan benda proslavićemo GLASNO!

Live TV

ĐULE VAN GOGH: Gotovo je sa tišinom, 35. rođendan benda proslavićemo GLASNO!

Podeli vest

CD, tekstovi pesama i do sada neobjavljene fotografije grupe Van Gogh u luksuzno dizajniranom izdanju. Uskoro i spot za pesmu “Kakvo divno veče”

Muzičko putovanje grupe Van Gogh dugo 35 godina, od antologijskih hitova iz 80-ih, preko inovativnih, višedecenijskih muzičkih i stilskih kolorita, sve do današnjeg trenutka, obeleženo je novim, limitiranim reizdanjem desetog studijskog albuma “More bez obala“ iz 2019. godine, pod etiketom izdavačke kuće FIDBOX.

Reizdanje albuma, pored tekstova pesama i do sad neobjavljenih fotografija u luksuznom digipaku, predstavlja izdanje namenjeno najvatrenijim poštovaocima rada  grupe Van Gog. U prodaji će se takođe naći i majica sa novim logotipom benda.

Sa albuma dostupnog u specijalnom pakovanju, publika će moći da se podseti i ekranizovanih hitova za pesme kao što su: “Za suze nema vremena”, “Emotivno miniran”, “Možda baš sad”, “Gotovo je sve”, “Više te ne volim ko pre”, a bend najavljuje  i novi radijski singl i spot za pesmu “Kakvo divno veče” u režiji Dejana Senića.

Frontmen benda Zvonimir Đukić, rado se seća početka rokenrol priče koja datira još od 1986. godine, ali ne posustaje na trasi “feniksovog kreativnog puta”. Tokom protekle godine, Đule i ekipa nisu propustili priliku da studijski zabeleže nove muzičke ideje, koje već, kako sami tvrde, predstavljaju okosnicu  budućeg studijskog izdanja:

– Album “More bez obala” je ovim reizdanjem, posle tišine koju nam je pandemija donela, ponovo dobio vetar u jedra. Ovim posebno dizajniranim CD izdanjem i novim spotom za pesmu “Kakvo divno veče” sa aktuelnog albuma, obeležavamo 35. rođendan grupe. Pomenuta pesma je ujedno i naš sledeći radijski singl. Ljudi, jedva čekamo da vam koncertno krenemo u susret i da vas zagrlimo muzikom – poručuje Đule.

Da podsetimo, album “More bez obala” je svoju uspešnu regionalnu promociju doživeo 2019. godine, a beogradsku juna iste godine pod nazivom “ROKA ROLA”, kada je za prijatelje iz sveta muzike ali i medije, Đule sa svojom ekipom u dobro poznatom eksplozivnom ritmu zasvirao kako antologijske hitove benda tako i pesme sa aktuelnog studijskog albuma “More bez obala”.

Pogledajte najavni video i trejler za spot “Kakvo divno veče”:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija