• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tvin

28.05.2021

14:38 >> 15:34

JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Otišla sam sa Hepija jer niko nije hteo da mi pomogne! /VIDEO/

Live TV

JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Otišla sam sa Hepija jer niko nije hteo da mi pomogne! /VIDEO/

Podeli vest

Priča o njenom otkazu odjeknula je širom Srbije i uzburkala javnost. Mnogi se pitaju zašto je dala otkaz i gde će nastaviti svoju karijeru. U ekskluzivnom intervjuu za Informer otkrila nam je sve.

Jovana Jeremić je deset godina jedno od zaštitnih lica TV Hepi, a vest o njenom odlasku iz ovog medija šokirala je mnoge.

Tokom razgovora saznali smo da je glavni razlog njena ćerka Lea sa kojom ne provodi dovoljno vremena, ali i da joj je dosta da za svoje emisije baš sve radi sama.

Jovana je kroz suze rekla da sve ovo jako emotivno doživljava, ali da je srećna što je donela ovu odluku, jer se dugo lomila šta da uradi.

Napominje da joj stižu razne primamljive ponude, ali da je sada prioritet njena ćerkica, a da će javnost blagovremeno biti obaveštena o televiziji na kojoj će nastaviti svoju karijeru.

Ceo intervju pogledajte ovde:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gordana

pre 2 godine

Jovana već si jutros nedostajala. Super si. Voli te cela moja porodica. Ne brini za ćerku. Ni ja nisam pričala do treće godine. Kada sam propričala ....niko ne dolazi do reči od mene :)

Beca

pre 2 godine

Čudo je da su je držali i ovoliko. Užasna osoba.

Božidar Anđelković

pre 2 godine

Bila je naša drugarica. Sve nabolje, koleginice.

Dunja

pre 2 godine

Ova mlada žena zaslužuje poštovanje. Dokazala je koliko može, da joj je mnogo značio rad na prethodnoj TV, ali i koliko se njen rad podrazumevao. Osobe kao Jelena će u svakom poslu koji rade dati više od posto i to treba ceniti. Svako dobro Jelena gde god radila!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija