• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2019

17:53

(VIDEO) SKANDAL NA TUR DE FRANSU! Iznenađenjeee! NIJE DOPING!

Live TV

(VIDEO) SKANDAL NA TUR DE FRANSU! Iznenađenjeee! NIJE DOPING!

Podeli vest

Dvojica biciklista izbačena sa Tur de Fransa zbog sukoba u 17. etapi

Luk Rov i Toni Martin su se međusobno gurali i udarali u samoj završnici 17. etape Tur de Fransa. To nije promaklo sudijama, a disciplinska komisija nije imala milosti pa su izbačeni iz ovogodišnje trke!

Rov vozi za Ineos, a Martin za Jumbo-Visma, a njihovi timovi su u borbi za sam vrh. Žeran Tomas iz Ineosa i Steven Kruijswijk (Jumbo - Visma) drže drugo i treće mesto u ukupnom plasmanu, a pred njima su tri teške brdske etape kroz Alpe u kojima je pomoć ekipe presudna. 
Obe su se ekipe žalile na odluku o diskvalifikaciji svojih vozača. Rov i Martin tvrde da se ništa loše nije dogodilo na stazi, kako i da nije bilo pesničenja.

Nešto kasnije obojica su tvrdila da im je žao zbog svega, čak su se i fotografirali zajedno.

- Bili smo vruće glave, ipak je ovo jedan od najvećih sportskih događaja u svetu, svi želimo postići što bolji rezultat. Nikome ništa ne zameram, ali vidite da smo Martin i ja i dalje prijatelji, sedimo za istim stolom, stvarno se nije dogodilo ništa loše. Niti je bilo ko od nas želeo da povrdi onog drugog. Sve se dogodilo u žaru borbe Sad Martin i ja ispadamo 'izdajnici', ostavili smo svoje ekipee bez naše pomoći. To je ono što najviše boli  - kazao je Rov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija