• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

28.09.2021

10:53

ZA SAMO ČETIRI DANA ĆETE IZGUBITI TRI KILOGRAMA! Evo kako da napravite napitak koji čini čuda!

Live TV

ZA SAMO ČETIRI DANA ĆETE IZGUBITI TRI KILOGRAMA! Evo kako da napravite napitak koji čini čuda!

Podeli vest

Sasi vodu možete napraviti sami za samo nekoliko trenutaka

Sintija Sas, koja je osmislila ovaj napitak, tvrdi da već nakon 4 dana redovne konzumacije ovog pića možete izgubiti 3 kilograma i "skinuti 10 santimetara".

Da bi ste napravili Sasi vodu potrebno vam je:

Đumbir
Listići mente
Krastavac
Limun
8,5 čaša vode

Priprema:

Operite limun, rasecite ga na polovine i izvadite semenke. Svaku polovinu malo zasecite i ubacite u posudu sa vodom (8,5 čaša). Ne gulite limun, a nemojte ni cediti sok u vodu. Krastavac ogulite i nasecite na kolutiće i dodajte i to u vodu. Uzmite 8 do 12 listova sveže mente, operite ih i dodajte i njih. Ogulite đumbir srednje veličine i narendajte u smesu sa vodom.

Sve to izmešajte još jednom zajedno, poklopite i stavite u frižider preko noći.

Sledeći dan pijte samo Sasi vodu kada ste žedni. Treba pripremati bar 4 dana svaki dan svežu Sasi vodu sa navedenim sastojcima da biste videli rezultate. Vodu možete i procedititi svaki put kada je sipate u čašu. Ona sadrži nula kalorija i poznato je da sama voda (8 čaša dnevno) uveliko potpomaže mršavljenju, a ovi ostali sastojci ubrzavaju proces sagorevanja masnih naslaga.

Pogledajte: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija