• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

17.12.2022

19:53

DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6! Otkrivamo kog datuma će se vratiti u Belu kuću! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6! Otkrivamo kog datuma će se vratiti u Belu kuću! (VIDEO)

Podeli vest

Iako je Dejan Dragojević pre samo nekoliko dana za domaće medije izričito naglasio da ni po koju cenu neće ući u šestu sezonu rijaliti programa "Zadruga", javna prevara koju mu je devojka Aleksandra Nikolić priredila sa Filipom Carem bila je dovoljna da promeni mišljenje.

Mnogi očekuju da se Dejan pojavi na vratima Bele kuće oko nove godine kao regularan učesnik, ali sudeći po svemu dejana ćemo gledati na malim ekranima tek od sledeće godine. 

Numerolog Stefan Dragojlović bio je gost emisije "Džet set Top 5" i tom prilikom otkrio kakve aspekte Dejan ima za povratak u rijaliti, ali i šta očekuje Aleksandru kada bude ugledala bivšeg dečka u Zadruzi. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Krenuću od Aleksandre jer mi je ona trenutno više inspirativna. Ona u svom kodnom broju ima broj dva. To simbolizuje da u životu uvek sve radi iz dva puta. Primera radi, ona je sada u vezi sa Filipom Carem, a sa njim je bila pre dve godine. Sada je u paralelnoj vezi sa njom i Milicom. Znači opet neka dvojka, opet dve žene, opet dve veze opet sve na broj dva - započinje numerolog i nastavlja:

- Aleksandra će kroz tu dvojku obrni-okreni ponovo da se pomiri sa Dejanom. To će se desiti sledeće godine na parni mesec, ili februar ili april. Ona će prolaziti kroz jako težak period i igraće dvostruku igru, i da će se ona opet ponovo vratiti Filipu. Aleksandra ove sezone mngo podseća na Dalilu i po ponašanju, i po boji kose i po svemu što je uradila, tako da postoji velika mogućnost da Aleksandra završi Zadrugu 6 kao drugoplasirana - ističe Stefan.

Foto: pritnscreen

Dejan Dragojević iako tvrdi da je raskid podneo više nego dobro i da ne oseća nikakvu bol, numerolog nam otkriva da će se susret Aleksandre i Dejana desiti vrlo brzo, te da će ga isti emotivno poljuljati.

Foto: Printscreen/Instagram

- Dejan do kraja godine ostaje sam to je sigurno, on još uvek slavi svoju prethodnu pobedu, ali će se vratiti po duplu krunu. Ja verujem da je on ugovor potpisao, jer njemu stoji da će u 2023 godini ponovo slaviti pobedu. Nakon rijalitija njemu kreće težak period i savetujem mu da ništa ne planira, jer kako kažu "Ako ne ide po planu neka ide po sudbini", što smatram da je za njega najbolje - govori numerolog.

Foto: Youtube printscreen/PRVA

Numerolog Stefan Dragojlović

Po svim apsektima Dejana ćemo gledati u Zadzruzi 6 već posle nove godine. Mnogi se pitaju šta će se desiti kada se sretnu Aleksandra i Dejan i šta će biti sa Filipom, odgovore možete pogledati u video prilogu iznad teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. (drapata4@gmail.com) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: (drapata4@gmail.com) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija