• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.08.2023

13:50

Kvadolina razvezala jezik! Progovorila o vezi Maje i Desingerice, a onda spomenula aferu sa Takijem i se*s sa Zolom

Miloš Rafailović

Live TV

Kvadolina razvezala jezik! Progovorila o vezi Maje i Desingerice, a onda spomenula aferu sa Takijem i se*s sa Zolom

Podeli vest

Nekoliko sati nakon što su vam poželeli dobro jutro, odmah nakon jutarnjeg kolegijuma, naši voditelji vas uvode i u Info dan, koji je zapravo nastavak jutarnjeg programa.

Današnji gost zabavnog dela emisije "Info dan" bila je Slađa Lazić, bivša rijaliti učesnica oko koje se podiže prašina u poslednje vreme.

Slađa je poznata najviše po svojim nadimcima. Obično joj daju po njenim automobilima.

- Ja sam u "Zadruzi" dobijala razne nadimnke. Najomiljeniji mi je Slađa Blinda Kvadolina. Ja menjam automobile svaki drugi dan, pa zbog toga. Volim dobra kola, a muškarce samo gotivim - rekla je Slađa za Informer TV.

Bivša rijaliti učesnica je dospela na svim naslovnim stranama zbog njenih ljubavnih afera. Kolaju priče kako ona i Miljana imaju isti ukus za muškarce, a kako je Slađa bila sa Zolom u vezi, sada je povezuju i sa Bebicom. Evo kako ona to komentariše.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Baš smo Zola i ja lep par, ali o njemu više ne pričam, on je prošlost. Nemam nikakvu komunikaciju sa njim, ali sinoć se uključio u emisiju. Mi smo dva sveta i završili smo našu priču. Bebica me je sinoć dovezao do studija, a Zola me zvao u Bosnu u emisiji, bila sam u šoku - ispričala je Kvadolina, a onda dodala:

- Bebica i ja se družimo. On je završio jedan bolestan odnos. Mi smo u "Zadruzi 6" bili najbolji prijatelji. On je jako pažljiv i dobar dečko. Svaka devojka pored njega bi uživala. Nakon njegovog raskida, mi smo počeli da komuniciramo i nastavili smo druženje iz "Zadruge 6". Evo posle ove emisije idemo na ručak. Mogu samo da kažem da je ovo jedan lep početak.

Slađa Lazić je za "Info dan" progovorila detaljnije o odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Prvi put kada smo se videli posle rijalitija, tada je došao kvadom po mene. Bebica zna da je volim kvadove i da ih na Zlatiboru vozim stalno. On je meni tim gestom pokazao da mu je stalo do mene, ali ništa konkretno se nije desilo. Poljubili smo se samo na blic, nije se desio još francuski.

Otkrila je i da li je Miljana Kulić proganja i sa kakvim se sve problemima susretala.

- Sa Miljanom imam problem. Sinoć se uključila u emisiju i izvređala me. Ja nju poznajem iz rijalitija i nisam joj drugarica. Znam da je zaljubljena u Zolu, ali to je bivša ljubav. Pretila mi je čak, ali je to osporila, a onda su mi njeni fanovi pretili da će mi podići auto u vaduh  i ošišati na ćelavo. Bez obzira na sve to, ja sam nastavila sa Zolom, ali je on potpuno drugačiji napolju. Ja se palim na pažnju, a Bebica je takav.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Bivša zadrugarka je zatim rekla i kakav je Nenad kao muškarac.

- Bebicu su hteli da naruže u rijalitiju, ali je on jako kvalitetan muškarac. U "Zadruzi 6" sam videla koliku je on pažnju usmeravao ka Miljani. On je znao u koliko sati je Miljana pila lek i opominjao je, a Zolu to nije zanimalo.

Onda se osvrnula na njen i Zolin odnos.

- Zola je prema meni bio dobar, ali mi se nismo našli. Ja sam sportski tim, idem u teretanu, izlazim, a to kod njega nema.

Kako su Kulići optužili Nenada Macanovića da im duguje novac, Slađa je dala njen sud i priznala da li ona izdržava Bebicu.

- Ja ne izdržavam Bebicu i pored njega se nikada nisam uhvatila za novčanik, on je takav muškarac. Sve je to laž za novac. On je tamo živeo jer je bio pozvan da tamo živi. On je mnogo ćutao njima i sve je trpeo i prelazio preko svih tih stvari zbog Miljane.  Ja lično mislim da on nije dužan taj novac njima.

S obzirom da su kružile priče kako Kvadolina radi sve zarad rijalitija, te da je zbog toga "preotela" Miljani i Zolu i Bebicu, ona je razvezala jezik, ali je progovorila i o lažima koje je Lazar Čolić pričao po emisijama. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Ja ne radim ništa zarad rijalitija. Ja nisam uopšte bila intimna sa Zolom. On je u jednom emisiji rekao kako sam ja brutalna u krevetu, a meni je to bilo čudno jer još ništa nismo imali. Verovatno je njemu rekao neko da sam ja mašina. Ja nisam ni fina ni poštena, ja sam divlja i gola, ali sam htela da to ide postepeno. Nisam mogla da verujem šta je on pričao u toj emisiji i šta je sve lupetao.

Još jedna vest koja je zadrmala Balkan bila je kako je Bebica bio intiman sa Marijom, ali Slađa je i na to imala valjani odgovor.

- Miljana je pokrenula temu da je Marija bila intimna sa Bebicom, mislim da je tada bila u svađi sa majkom. Nikada mi nije o tome pričao. Pričao mi je o nekom donjem vešu samo. Mislim da se to sa Marijom nije desilo.

Pošto je Slađa raskinula sa Zolom, ona je ubeđena da je za njega jedina i prava upravo Miljana.

- Zola i Miljana su jedno za drugo. Oni nisu zajedno, ali je to taj paket. Oni moraju da porade na svom odnosu i da se pomire. Ja sam to i u Zadruzi pričala. 

Bivša rijaliti učesnica je otvoreno progovorila i o tome odakle joj novac, skupa garderoba i skupi satovi.

- Rekla je Miljana da radim za 50 evra i naslušala sam se toga. To su gluposti. Moja porodica je jako stabilna. Otac i ja zidamo zgradu na Zlatiboru, ali ja ne volim da se hvalim s tim. Ceo život sam bila materijalno stabilna.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Lazićeva je dematnovala još jedan skandal vezan za nju.

- Ja sam skandal majstor, ali nisam bila sa Takijem. On je jedan gospodin i otac moje drugarice. Ja sam mu samo sela u krilo da se fotkamo. Čak je i on to demantovao, ali ljubomora i zavist će pričati svašta - rekla je Slađa i dodala: 

- Ja sam sa sedam muškaraca bila za sedam dana, mislim tako se piše, to nije istina. Sa kim god se ja slikam, svaki je potencijalni.

Kako se Slađa druži sa Majom Marinković, imali smo i par pitanja o dešavanjima iz Budve, gde su letovale zajedno. 

- Maja i ja smo galantne. Mi smo plaćale sve u Budvi, a oni muškarci su nam drugovi. I želim da demantujem ono silovanje u Budvi. Nikada nismo imali ni jednu neprijatnost - ispričala je iskreno Slađa i otkrila da li se Maja zabavlja sa Desingericom:

- Nisam upućena da li su Maja i Desingerica zajedno. Ja sam bila tamo samo 10 dana. Tada kada je izašao snimak, ja sam bila na Zlatiboru. Ne mogu ništa da kažem.

Bivša rijaliti zvezda je ekskluzivno za Informer otkrila i kakve korekcije želi da radi.

- Maja i ja se uvek pipkamo. Kada sam joj mazala grudi pitala sam je: "Kako možeš tolike grudi da nosiš?". I ja ću da uradim grudi, ali manje i jedva čekam.

 

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija