• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2023

10:06

Svet se trese od sastanka Putina i Kim Džong Una! Kovač tvrdi: Rusija i Velika Britanija već u ratu! (VIDEO)

Informer

Live TV

Svet se trese od sastanka Putina i Kim Džong Una! Kovač tvrdi: Rusija i Velika Britanija već u ratu! (VIDEO)

Podeli vest

Kako je sastanak Kim Džong Una i Vladimira Putina uticao na ostatak sveta i ko će se sve uključiti u nastavku rata u Ukrajini? Na ova pitanja odgovaraju nam politički analitičar Miloš Laban i general policije Tomo Kovač.

Politički analitičar Miloš Laban navodi da nam slede tektonske promene u svetu zbog sastanka lidera Severne Koreje Kim Džong Una i predsednika Rusije Vladimira Putina i dodao da Putin može u trenutku da sprži bilo koju zemlju na svetu.

- U proteklim mesecima u kontraofanzivi je preko 70.000 Ukrajinaca izgubilo život i to oni koji su trenirani od strane NATO-a. Slede nam tektonske promene u svetu, a Zapad želi da potpuno nametne svoje prisustvo u Ukrajini. Sastanak Kim Džong Una i Vladimira Putina je izuzetno bitan i važan za Rusiju i Severnu Koreju, jer će se ove dve države dodatno zbližiti. Zapad se veoma uplašio sastanka koji se desio između dva velika lidera i činjenice da je Rusija preuzela vođstvo u BRIKS-u - kazao je Miloš Laban i dodao:

- Ako dođe do većeg sukoba, Putin će da pokrene svoja najjača oružja koja mogu da u trenutku da sprži bilo koju zemlju na svetu - zaključuje Laban.

Foto: Masha Bandjur

Miloš Laban

General policije Tomo Kovač ističe da rat u Ukrajini dobija veliku dubinu i širinu zato što se posredno uključuju i druge velike sile u sukob i tvrdi da su Velika Britanija i Rusija već u ratu jedna protvi druge.

- Rat u Ukrajini dobija veliku dubinu i širinu zato što se posredno uključuju i druge velike sile u sukob. Severna Koreja je sprema za rat i podršku Rusiji. Tvrdim da su Rusija i Velika Britanija već ušle u rat jedna protiv druge posredstvom britanskih specijalnih  jedinica. "SAS" su specijalne jedinice koje služe za najviši stepen delovanja na frontovima ili iza neprijateljskih linija. Engleski dronovi i avioni specijalnih jedinica su se odjenom pojavili na frontu u Ukrajini i strateški napadaju ruske ciljeve - tvrdio je Kovač.

Foto: Masha Bandjur

Tomo Kovač

 

Naš sagovornik dodaje i da Vladimir Putin ima preimućstvo da može u trenutku da reši rat i smatram da Rusija treba da digne ovaj rat na veći nivo i da krenu sa čitavom vojskom na ukrajinsku vojsku i NATO.

- Zapad će ponuditi primirije, da bi pripremili Ukrajinu za drugu fazu a to su nuklearni sukobi. Vladimir Putin ima to preimućstvo da može u trenutku da reši rat i smatram da Rusija treba da digne ovaj rat na veći nivo i da krenu sa čitavom vojskom na ukrajinsku vojsku i njihove huškače i pomoćnike NATO - kazao je Kovač.

Celu emisiju možete pogledati u videu koji se nalazi ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija