• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2023

22:28

Tema dana Informer televizije: Tramp se za 10 dana vraća na vlast i zaustavlja nuklearni rat! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Tema dana Informer televizije: Tramp se za 10 dana vraća na vlast i zaustavlja nuklearni rat! (VIDEO)

Podeli vest

U novoj Temi dana eksluzivno saznajemo kada se Donald Tramp vraća na mesto predsednika Amerike, kao i zbog čega je on glavni neprijatelj porodice Soroš. O svemu ovome na Informer Tv govorili su Aleksandar Gajić iz Centra za društvenu stabilnost, Olga Ravasi iz udruženja SAVA i profesor Miloš Laban.

- Soroš je veoma blizak sa Bajdenom i njegovom administracijom i zato Sorošu ne odgovara da Donald Tramp osvoji predstojeće izbore. Američki uticaj na dešavanja u Evropu i uticaj porodice Soroš je ogroman i odražava se ne samo na jugoistočnu Evropu već i na ceo kontinent - kazao je Gajić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandar Gajić

 

Naš sagovornik dodaje i da trenutna američka administracija ima problem sa ilegalnom imigracijom koja dolazi iz Meksika, a dok se to dešava, zaoštravaju odnose sa Rusijom i da su SAD pokušale da pokažu silu u Ukrajini.

- Trenutna američka administracija ima problem sa ilegalnom imigracijom koja dolazi iz Meksika, a dok se to dešava, zaoštravaju odnose sa Rusijom. Hteli su da iskažu svoju silu u ratu u Ukrajini i pumpaju oružjem ukrajinsku vojsku, ali im to nije uspelo - rekao je Gajić.

 Olga Ravasi iz udruženja SAVA iz Amerike eksluzivno kaže da je Tramp je najveća pretnja "dubokoj državi" i svim tajnim društvima koja žele da unište civilizaciju, ali i zato što želi da zaustavi nekontrolisani odliv novca iz Amerike koji trenutna administracija baca u sukob u Ukrajini.

- Tramp je najveća pretnja "dubokoj državi" i svim tajnim društvima koja žele da unište civilizaciju, ali i zato što želi da zaustavi nekontrolisani odliv novca iz Amerike koji trenutna administracija baca u sukob u Ukrajini. Soroš ne želi da Tramp bude izabran za predsednika, jer želi da nastavi svoj globalističko osvajanje sveta - kazala je Ravasi.

Foto: Informer.rs/printscreen

Olga Ravasi

Naša sagovornica dodaje i da postoji mogućnost da Donald Tramp bude izabran za visokog predstavnika u Kongresu SAD, što bi ga opet vratilo na političku scenu, ali i ubacilo u trku za predsednika Amerike.

- Postoji mogućnost da Donald Tramp bude izabran za visokog predstavnika u Kongresu SAD, što bi ga opet vratilo na političku scenu, dalo politički imunitet, ali i ubacilo u trku za predsednika Amerike - zaključila je Ravasi.

Profesor Miloš Laban navodi da Soroš i mnogi multi-milijarderi žele da naprave haos u svetu svojim ogromnim uticajem na svetska dešavanja, kao i da se bliži kraj Zelenskom i da će on vrlo brzo da proglasi kapitulaciju, što zapadnim silama i centrima moći nikako ne odgovara.

- Soroš i mnogi multi-milijarderi žele da naprave haos u svetu svojim ogromnim uticajem na svetska dešavanja. Zapad pokušava da gurne Poljsku u rat sa Rusijom i smatram da je sukob u Ukrajini pri kraju i zato Zapad želi da otvori nove frontove. Bliži se kraj Zelenskom i on će vrlo brzo da proglasi kapitulaciju, što zapadnim silama i centrima moći nikako ne odgovara - tvrdio je Laban.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Miloš Laban

Laban govori i o tome da Donalda Trampa je napao Džorž Soroš, jer mu nije odgovaralo kada je bivši predsednik Amerike napao tajna društva i malverzacije u vladi SAD koji žele nuklearni rat u svetu.

- Cenim Trampa kao predsednika i ličnost, jer je pokrenuo korenite promene u SAD, ali i u svetu. Donalda Trampa je napao Džorž Soroš, jer mu nije odgovaralo kada je bivši predsednik Amerike napao tajna društva i malverzacije u vladi SAD. Tajna društva, uključujući i Soroša, žele nuklearni rat da bi se što pre smanjila svetska populacija i da bi samo odabrani vladali svetom, a Tramp to želi da spreči- zaključio je Laban.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija