• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2023

10:41

Kurti nastavlja divljanje! Skida srpskoj deci majice zbog motiva pravoslavnih crkava! (VIDEO)

Informer

Live TV

Kurti nastavlja divljanje! Skida srpskoj deci majice zbog motiva pravoslavnih crkava! (VIDEO)

Podeli vest

Teror lažnog premijera Aljbina Kurtija nema kraja, hapsi Srbe zbog patriotske odeće, a o ovoj temi na Informer Tv govorili su doktor političkih nauka dr Milan Paroški i narodna poslanica Danijela Vujičić.

Narodna poslanica Danijela Vujičić navodi da se Samit Berlinskog procesa desio u Tirani, iako Albanija nije članica Evropske Unije, kao i da se nada da će predstavnici evropske zajednice odbaciti licemernu politiku.

- Samit Berlinskog procesa se desio u Tirani, iako Albanija nije članica Evropske Unije. Nadamo se da će predstavnici evropske zajednice odbaciti licemernu politiku i da će početi da dele pravdu, jer već deceniju tražimo zajednicu srpskih opština, ali i dalje nema odgovora - rekla je Vujičić.

Foto: Informer.rs/printscreen

Danijela Vujičić

 

Prema rečima Danijele Vujičić, Aljbin Kurti konstantno sprovodi teror i beži od dijaloga sa Srbijom, skida majice deci zato što nose motive naše pravoslavne crkve, ali i da mu je cilj etničko čišćenje Srba.

- Kurti i dalje beži od dijaloga sa Srbijom, ali sprovodi teror i skida majice deci zato što nose motive naše pravoslavne crkve. Srbi se konstantno kažnjavaju i pogažena su nam sva ljudska prava na Kosovu i Metohiji. Već je poznato da je Kurtiju cilj etničko čišćenje Srba sa prostora Kosova i Metohije - zaključila je Vujičić. 

Doktor političkih nauka dr Milan Paroški ističe da su zapadne sile omogućile Šiptarima da zauzmu naše teritorije, a da je sve to dozvolio Josip Broz Tito rasparčavanjem Srbije i pravljenjem autonomne pokrajine Kosovo i Metohija.

Foto: Pedja Milosavljević

Milan Paroški

 

- Šiptarima su zapadne sile omogućile da zauzmu našu teritoriju, a Tito je to potvrdio inkluzijom Šiptara u tadašnju Jugoslaviju i rasparčavanjem Srbije pravljenjem autonomne pokrajine Kosovo i Metohija - tvrdio je Milan Paroški.

Naš sagovornik je dodao i da je Tito je obećavao Šiptarima kuće i zemlju na prostoru Kosova i Metohije i da je na taj način je naselio Albance na KiM.

- Tito je obećavao Šiptarima kuće i zemlju na prostoru Kosova i Metohije i na taj način je naselio Albance na KiM, iako je na prostoru naše teritorije i pre odlaska Turaka bilo više Srba nego Šiptara - objasnio je Paroški.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Šiptarski ekstremista nastavlja da maltretira narod  na KiM! Kurti hapsi Srbe čak i zbog majica - To je strategija, ali mi moramo izdržati zulum!
Politika

Šiptarski ekstremista nastavlja da maltretira narod na KiM! Kurti hapsi Srbe čak i zbog majica - To je strategija, ali mi moramo izdržati zulum!

Takozvani 'kosovski premijer' Aljbin Kurti ne prestaje da teroriše Srbe na Kosovu i Metohiji, a sada je počeo da hapsi ljude čak i zbog majica?! Stefan Spasojević (27) priveden je u Zubinom Potoku samo zato što je na majici nosio natpis 'Ne damo te, zemljo Dušanova' i zbog toga mu šiptarski ekstremisti prete kaznom zatvora do pet godina!

16.10.2023

06:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija