• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2023

09:33

Rusija stub odbrane protiv satanizma! Radenović: Zapad želi da osudi Vladimira Putina na smrt! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Rusija stub odbrane protiv satanizma! Radenović: Zapad želi da osudi Vladimira Putina na smrt! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info jutru tema je bila sukob u Ukrajini i napredovanje ruske vojne sile, a o tome smo razgovarali sa analitičarom Srbom Filipovićem i akademikom prof. dr. Draganom Radenovićem.

Analitičar Srba Filipović navodi da smo kao sve svi poraženi u ratovima, jer smatra da sve treba dogovoriti za stolom, a da je sukob u Ukrajini otvorio nova žarišta po svetu i da je turski predsednik Erdogan izjavio da sledi veliki rat krsta i polumeseca.

- Nije bitno ko je napravio sto metara napred ili nazad i smatram da su ogromne žrtve a ponajviše ima ukrajinskih žrtava. Kao svet smo svi poraženi u ratovima, jer smatram da sve treba dogovoriti za stolom. Sukob u Ukrajini je otvorio nova žarišta po svetu, a turski predsednik Erdogan je izjavio da sledi veliki rat krsta i polumeseca - kazao je Filipović.

Foto: Pedja Milosavljević

Srba Filipović

Prof. dr. Dragan Radenović ističe da su se Rusi samo branili od Ukrajinaca i da moral i etika više ne postoje na Zapadu i to je dovelo do urušavanja cele civilizacije.

- Rat koji se dešava u Ukrajini se desila iz borbe Rusa da se odbrane od decenijskog ugnjetavanja. Moral i etika više ne postoji na Zapadu i to je dovelo do urušavanja cele civilizacije. Zapad, a ponajviše SAD su urušili civilizaciju i oni su krivi za ratove i nestanak moralnih normi - kazao je Radenović.

Foto: Pedja Milosavljević

Dragan Radenović

 

Naš sagovornik dodaje i da je Zapad i Haški tribunal osuđivao naše generale, a da sada žele da osude na smrt predsednika Rusije Vladimira Putina i da je Zapad je započeo satanističko doba, ali da je stub odbrane od toga je Putin i Rusija.

- Ukrajina nije htela da dozvoli Rusima da žive na njihovom tlu i hteli su da ih proteraju, pa je Putin morao da započne specijalnu operaciju. Zapad i Haški tribunal je osuđivao i naše generale, a sada žele da osude na smrt predsednika Rusije Vladimira Putina. Najveća pobeda satane je zato što nas je ubedio da ne postoji i Zapad je započeo satanističko doba, ali stub odbrane od toga je Putin i Rusija - zaključio je Radenović.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu koji se nalazi ispod: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija