• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

13:10

Zvezda se oprašta od Lige Šampiona! Večeras se igra prestižni meč Crvene Zvezde i Mančestera! (VIDEO)

Informer/Starsportphoto

Live TV

Zvezda se oprašta od Lige Šampiona! Večeras se igra prestižni meč Crvene Zvezde i Mančestera! (VIDEO)

Podeli vest

Domaćin Crvena Zvezda večeras će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Mančester u meču Lige Šampiona, o čemu su govorili gosti Info dana, bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković, Miloš Milićević sa TV Arena Sport i bivši sudija Radovan Raka Đurović.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković istakao je da Barak Bahar neće samostalno napustiti klub, jer je kao stranac zaštićen i zato što mu je ovo prvi inostrani angažman.

- Crvena Zvezda ima problem oko trenera, ali će ovo biti dobra promocija naših mladih igrača. Za Zvezdu je dobro da Srbin bude trener, jer on najbolje razume naše momke. Stanje domaćeg fudbala je u rastrojstvu, Bahar neće sam napustiti klub sigurno zato što mu je ovo prvi inostrani angažman sa odličnim finansijskim dodatkom i kao stranac je zaštićen i niko ne može da ga otera - rekao je Petković.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Miloš Milićević sa TV Arena Sport objasnio je kako sam fudbal prevazilazi granice sporta u Srbiji zaot što se u Beogradu konstantno nalazi neki svetski šampion ili veliki klub.

- Crvena Zvezda ne može da prođe u nokaut fazu Lige Evrope, ali se radi o prestižu, jer dolazi jedan svetski tim kao što je Mančester Siti. Nadamo se da će Zvezda uspeti da ostavi pozitivan utisak, večeras ne treba očekivati Mančester u najjačem sastavu poput Halanda i Dokua. Mančester "kašljuca" neko vreme u Premijer Ligi gde trenutno drže četvrto mesto. U Beograd igrači Mančestera verovatno neće doći potpuno motivisani što neće umanjiti energiju našeg tima. Fudbal je već prevazišao granice sporta, jer se u Beogradu stalno nalazi neki evropski šampion ili veliki klub. Donekle smo razočarani što Zvezda neće ići dalje, a imala je dobre rivale poput Jang Bojsa. Crvenoj Zvezdi treba veći nukleus domaćih igrača koji treba da dominiraju klubom, a ne stranci, tako da njima nedostaje domaća svlačionica - rekao je Milićević.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Bivši sudija Radovan Raka Đurović naveo je da Crvena Zvezda 2001. godine iako na krovu Evrope je imala isti odnos stranih i domaćih igrača kao što je situacija i danas.

- Očekujem neizvesnu utakmicu zato što velike ekipe ne pridaju značaj bodovima, ali ne žele sebi da dozvole poraz. Drago mi je što ću moći da gledam Crvenu Zvezdu u nadi da će osvojiti poene. Nadam se da će Zvezda pružiti priliku navijačima da uživaju u igri. Neki odnosi u klubu nisu baš cvetali što je moglo da utiče na atmosferu među igračima i trenerima. Crvena Zvezda je 2001. bila na krovu Evrope sa sličnim odnosom između stranih i domaćih igrača, kao danas. Na derbiju 20. decembra se bojim da će ponovo biti čista kalkulacija, a ne sportski događaj - rekao je Đurović.

 

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija