• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2024

11:15

Saša Borojević o prljavoj kampanji tajkunskih medija: Pavlina Radovanović je anđeo koga žele da unište! (VIDEO)

Informer

Live TV

Saša Borojević o prljavoj kampanji tajkunskih medija: Pavlina Radovanović je anđeo koga žele da unište! (VIDEO)

Podeli vest

Uživo u Kolegijum televizije "Informer" javio se medijski stručnjak Saša Borojević gde je govorio o devojčici Paulini Radovanović kao o anđelu koji peva tradicionalne, kosovske srpske pesme, a koju žele da optuže za širenje mržnje.

Stručnjak za medije Saša Borojević istakao je da mu ni jedna od opozicionih televizija nije odgovorila kada god bi se oglasio.

-Oni truju ovu naciju. Ovo je raspirivanje gneva i raspririvanje mržnje među narodima. Ja dugo već pratim sve što se dešava. Narod je za vreme kovida igrao kolo oko spomenika Stefanu Nemanji, taj narod su vređali, ali su podržavali koncert Bože Vreće. Imate pljuvanje zato što Srbija hoće da uvede vojni rok. Nova S je objavila da deca drže LGBT zastave, a sada im smeta devojčica koja peva. Mi nemamo odnos prema našoj deci sa KiM od strane tih televizija- rekao je Borojević.

On je istakao da se podrazumeva da stranci stoje iza svega ovoga.

-U Evropi ne možete da nosite palestinsku i rusku zastavu, ali možete da nosite zastavu da ste psi ili mačke. Ovde više nema demokratije. U svetu demokratija ne postoji. U Srbiji svako ima pravo da kaže šta želi, a da za to ne preuzima nikakvu odgovornost. Zbog čega ovakav govor mržnje. U Srbiji ima više od 23000 nevladinih organizacija. Zamislite koji je to broj ljudi. Mi dobijamo informacije da smo mi genocidan narod koji krade ljudima zube. Zašto ni jedna od tih nevladinih organizacija nije reagovala?- postavlja pitanja stručnjak za medije.

Foto: Informer

Saša Borojević

-Šta je problem u Pavlini Radovanović? Šta je problem što srpski dečaci trba da idu u vojsku? Njima smeta što su deca budućnost, a budućnost peva Kosovo je Srbija. To znači da ni srpska budućnost peva Kosovo je Srbija. Oni su Božji  dar i nosilac budućnosti. Pogledajte svako matursko veče! Svako matursko veče se završilo sa pesmom o Kosovu. Oni će biti sud za one koji rade sve što rade. Samotargetiranje će ih dovesti do problema sigurno u naredne godinu, dve- rekao je Borojević.

On je istakao da je Informer jedina televizija koja ga je pozvala da govori na ovu temu.

-Imao sam ma društvenim mrežama samo jedan jedini komentar koji je negativan u smislu da sam ja slep čovek i da bi trebalo da idem kod Željka Mitrovića da gledam rijaliti. Ja sve razumem. Ne mogu da razumem da 23000 nevladinih organizacija ćuti. Oni se nisu oglasili i rekli: ljudi, to je samo dete! Ja pozivam devojčicu, ne znam je lično, pozivam je da se javi. Ona od mene ima besplatno školovanje u našoj školi. Ona je anđeo koga žele da unište, kao što je Milosrdni anđeo uništavao našu zemlju- naveo je Borojević.

Uključenje Saše Borojevića u Kolegijum Informera pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zloupotreba drugo ime Dragana Đilasa! "Fantomski birači" su samo jedna u nizu izmišljenih afera! (VIDEO)
Live TV

Zloupotreba drugo ime Dragana Đilasa! "Fantomski birači" su samo jedna u nizu izmišljenih afera! (VIDEO)

Dragan Đilas je izjavio da na adresama Deligradska 28 i Kneza Miloša 27 postoje fantomski birači. Novinari Informera kontaktirali su gradske opštine Vračar i Savski venac i uvidom u Jedinstveni birački spisak utvrdili da nije upisan ni jedan birač na ovim adresama. O ovoj, ali i drugim aktuelnim temama u "Info jutru" razogovarali smo sa predsednikom Srpske lige Aleksandrom Đurđevim i zamenikom predsednika stranke Jedinstvena Srbija Životom Starčevićem.

16.01.2024

09:56

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija