• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.02.2024

10:25

Saradnici okrenuli leđa Đilasu! Malo hoće u Skupštinu, malo neće, a i kad hoće, ušli bi na sednicu samo da prave haos! (VIDEO)

Informer

Live TV

Saradnici okrenuli leđa Đilasu! Malo hoće u Skupštinu, malo neće, a i kad hoće, ušli bi na sednicu samo da prave haos! (VIDEO)

Podeli vest

Tajkunska lista "Srbija protiv nasilja" raspada se nakon nesuglasica među đilaosvcima povodom odlaska na sednicu Skupštine! O čemu se tačno radi u emisiji "Info jutro" govorili su Ibro Ibrahimović, iz Socijalističke partije Srbije i Zvezdana Jevtić, novinarka Informera.

Ibro Ibrahimović iz Socijalističke partije Srbije objasnio je da u opoziciji imamo jednu vrstu koktela gde ni jedan sastojak nema veze sa drugim.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ibro Ibrahimović

-Kad je opozicija u pitanju, imamo ekologe i one koji to nisu, nacionaliste i anacionaliste. Ovo se dešava u jednom od najtežih trenutaka za Srbiju. Licemerje gde neko hoće, a neko neće je besmisleno. Svako ko odbije mandat, sledeći na listi će ga dobiti. Očekivao sam da će ova opozicija nešto naučiti iz istorije. Nada poslednja umire. Očekujem barem malo trezvenosti u odnosu na situaciju u kojoj se nalazimo. Moramo razmišljati o nacinalnim interesa. Oni se bave ličnim interesima. Oni su im važniji od opštih interesa. Oni žele da dođu na vlast na drugačiji način od onoga kako se dolazi na izbore. Na kraju su izašli na ulice, osvojili zgradu... Srbi na KiM se zaista nalaze u teškoj situaciji i ni mi ni opozicija nemamo pravo da se neodgovorno ponašamo- rekao je Ibro Ibrahimović.

Novinarka "Informera" Zvezdana Jevtić istakla je da smo svi svedoci da postoji veliki raskol u opoziciji.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Zvezdana Jevtić

-Pred prvu konstitutivnu sednicu koja će se održati 6. februara, oni još uvek ne znaju da li će na tome učestvovati ili ne. Zelenovć kaže da ne želi da uđe na sednicu i učestvuje, a on uopšte nije narodni poslanik. Mi zaista vidimo jedan raskol, kao i prethodnih meseci, tako i pred važnu konstitutivnu sednicu. Oni najavljuju neke haose. Đilas je rekao da želi da prave haos kada dođu. Po modelu Aljbina Kurtija žele da unose suzavac. Lomili su inventar što je za svaku osudu. Očekujemo da će biti otpora. Orlić je rekao da će biti 6 tačaka na toj sednici. Mislim da sve ovo diktiraju strane ambasade. Ništa od ovoga ne bi radili samoinicijativno- rekla je Zvezdana Jevtić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Procurio jeziv telefonski poziv Zalužnog! Priprema se potpuna izdaja Zelenskog! (VIDEO)
Live TV

Procurio jeziv telefonski poziv Zalužnog! Priprema se potpuna izdaja Zelenskog! (VIDEO)

Ukrajinske oružane snage su unapred pripremile napad na Iljušin -76 sa ukrajinskim zarobljenicima, protivvazdušni raketni sistem Patriot delovao je iz zasede, a sam napad na humanitarni avion pripremili su Britanci, tvrdi bivši oficir ruskih specijalnih snaga, pukovnik u penziji Anatolij Matvijčuk. O tome kakva je situacija na frontu u "Info jutru" govorili su analitičar Dragan Simić i istoričar prof. dr Miloje Pršić.

04.02.2024

10:02

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija