• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.02.2024

09:55

Nasilje u Skupštini je deo hibridnog rata! Ceo cirkus bio je samo kockica u slagalici uništenja Srbije koje priželjkuje opozicija! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Nasilje u Skupštini je deo hibridnog rata! Ceo cirkus bio je samo kockica u slagalici uništenja Srbije koje priželjkuje opozicija! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Info jutra" bio je Nikola Selaković, ministar za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja. Ni on nije bio izuzet od napada opozicije, kao ni od napadačkih tekstova. Ipak, boračka udruženja ističu ga kao političara koji se maksimalno angažovao za njihova prava i uvažio ih kroz dodele boračkih spomenica kao vida priznanja.

Nikola Selaković, ministar za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja istakao je da opozicija unosi nasilje u hram demokratije kakav je Skupština Srbije.

Foto: Tanja Andric

Nikola Selaković

-Narod je izabrao i njih, iako su oni bili ubeđeni da su oni ti koji će pobediti. Kada su se suočili sa onim što je narodna volja, onda im je jedini izlaz da prave haos. Predsednik Vučić pre nekoliko dana jasno je naslikao kako se vodi hibridni rat protiv Srbije. Skupština Srbije uvek je služila zato da okupi sve predstavnike naroda da možemo da razgovaramo čak i kada nemamo isto mišljenje. To nije nešto što se odjednom dogodilo. To ima kontinuitet koji već mesecima postoji u delovanju  određenih opozicionih elemenata. Gospođa Tepić stoji sa predstavnikom posmatrača i koji drži povelju takozvanog Kosova. Ona nema ništa protiv tog dokumenta. Vi sa televizijie "Informer" uspeli ste da raskrinkate svaku njihovu laž o fantomskim biračima. Srbija ima sistem jedinstvenog biračkog spiska kakv ima retko koja evropska demokratija. Uspeli smo da digitalizujemo sve matične knjige i rođenih i venčanih i umrlih. Onog momenta kada neko umre, automatski se ažuriraju podaci- rekao je Nikola Selaković.

On je istakao da je vrlo lako proveriti bilo kakvu laž koju vam tek tako prospu, a posebno laž o fantomskim biračima gde se jednostavno ode na adresu i proveri.

-U toj njihovoj mašineriji neistina veliku i važnu ulogu igraju mediji. Mediji koje kontrolišu Đilas i Šolak nemaju ni jednu jedinu pozitivnu vest o našoj zemlji. Čujete tamo konstantno sejanje mržnje. Zamislite da neko samo sedi i sluša pumpanje takvih laži! Postavlja se glavno pitanje zašto se to radi. Ovo što se dogodilo u Skpštini juče je samo jedna kockica u njihovoj slagalici unštenja Srbije. Srbija je zemlja u kojoj raste životni standard, gde je procenat nezaposlenosti jednocifren, zato što je Srbija u svetu prepoznata kao neko ko dobija podršku sveta da se održi Ekspo. Mnogima spolja takva Srbija ne odgovara. Neko iznutra želi da, na način koji nije demokratski, sruši sa vlasti one koji vode Srbiju putem razvitka- rekao je Nikola Selaković.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija