• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.02.2024

13:23

Poturice gore od Turaka! Oni koji propagiraju ocepljenje KiM, sada urušavaju ugled Skupštine Srbije! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Poturice gore od Turaka! Oni koji propagiraju ocepljenje KiM, sada urušavaju ugled Skupštine Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

U nastavnku Specijalnog programa razgovarali smo sa Draganom Vasiljkovićem iz fondacije Kapetan Dragan, bivšim pripadnikom DB-a Božidarom Spasićem i Srđanom Simićemi iz Centra za društvenu stabilnost.

Dragan Vasiljković iz fondacije "Kapetan Dragan" osvrnuo se na narodnu izreku: poturica gori od Turčina jer smatra da ona adekvatno oslikava današnju situacija.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dragan Vasiljković

-Ovo je dobra primer modernog poturice. To su ovi koji propagiraju ocepljenje Kosova, odricanje od Republike Srpske i uvođenje sankcija Rusiji. Hoće da oktkinu glavu predsedniku. Ne smemo to zaboraviti. Pogledajte šta su rekli za majku predsednika, šta su onda spremni da kažu za vašu majku. Ja sam opozicionar u duši, ja sam kritičar vlasti, ali nisam rušitelj moje zemlje. Ti sa plakatima su poturice gore od Turčina. Nikada u istoriji izbora, opozicija nije više bila zastupljena u odborima. Bila je maksimalna kontrola izbora. Ja lično ne poznajem nikoga ko je glasao za njih, a poznajem mnogo ljudi. Moramo da shvatimo da je ovo bila volja naroda. Za sledeće četiri godine ja ne želim više da slušam o takvim stvarima- rekao je Dragan Vasiljković.

Božidar Spasić bivši pripadnik DB-a istakao je da je ova situacija apsurdna.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Božidar Spasić

-Oni su svi pripadnici bivšeg režima. Jako su nervozni jer ne mogu da se vrate na vlast. Ja ne pamtim da se ovako nešto dogodilo u našoj zemlji, ali se jeste desilo u Tirani u Albaniji. Predsednik je najavio da će se ovako nešto dogoditi. Oni žele nasilje i to je jedni njihov metod. Oni ne znaju da ovakvim svojim ponašanjem popunjavaju programe nekih televizija koje više niko neće da gleda. Videli smo jedno brilijantno izlaganje našeg predsednika. Oni nisu gadljivi na pare. Svi će oni da podignu današnju dnevnicu i sve što treba. Ako im već ne odgovara Vučić i njegov režim, onda neka daju taj novac nekom drugom. Napravljeni su neki scenario koji je verovatno koštao nekoliko miliona- rekao je Božidar Spasić.

Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost prokomentarisao je da će, kada bude bilo redovno zasedanje Skupštine, u skupštinskom restoranu biti sve krcato od ovih istih opozicionara koji sada ruše njen ugled.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Srđan Simić

-Dođete do funkcijenarodnog poslanika i onda to pokušate da iskoristite lično za sebe. Kako je završen prethodni saziv Skupštine, tako je ovaj počeo. Jednom prilikom su pokušali da unesu kartonskog Đilasa, a sada je pravi Đilas ušao. Videćemo kako će on prestavljati politiku. Kada je počeo da psuje i vređa, mi smo videli manir opozicije. Prošle godine su pokušali fizički da nasrnu na predsednika države. Sve što su radili prošle godine, radiće i sada dok potpuno ne parališu Parlament. Ja se samo nadam da u tome neće uspeti. Plašim se da ne dođe do nekih daljih eskalacija. Nekada su iskorisitili i naivnost naroda koji ih podržava. Oni sede u kafićima dok narod guraju u prve redove. Ne smeju da izađu sa svojim imenom i prezimenom, sa svojim programom i politikom jer program i nemaju- rekao je Srđan Simić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žarić Kovačević: Đilasu se raspada stranka na svim nivoima
Politika

Žarić Kovačević: Đilasu se raspada stranka na svim nivoima

"Javio sе Dragan Ðilas da sе buni, a ni sam nе zna da li hoćе ili nеćе na izborе, vеliki lidеr komе sе raspada stranka na svim nivoima - u nеkim lokalnim samoupravama izlazе na izborе po sistеmu "koalicija daj šta daš", a na nеkim lokalima nе. Nigdе vеzе sa politikom, vеć samo propaganda i politikanstvo", izjavila je danas Jеlеna Žarić Kovačеvić član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе.

13.05.2024

21:18

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

56.Majska izložba Ulupuds-a
Kultura

56.Majska izložba Ulupuds-a

56. Мајска изложба под слоганом „Генеза“ представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

13.05.2024

15:46

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"
Kultura

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"

56. Мајска изложба под слоганом Генеза представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

13.05.2024

10:31

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija