• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.02.2024

13:00

Poznati glumac otac šestoro dece! Prisustvovao je svim porođajima i čak je prihvatio da preseče pupčanu vrpcu! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Poznati glumac otac šestoro dece! Prisustvovao je svim porođajima i čak je prihvatio da preseče pupčanu vrpcu! (VIDEO)

Podeli vest

Glumac Slobodan Ćustić, kog publika trenutno gleda u popularnoj seriji "Igra sudbine", ponosni je otac šestoro naslednika. Znamo da se Ćustić na daskama koje život znače snalazi vrhunski, ali kako se snalazi u ulozi oca? U emisiji "Info dan" Ćusić je govorio o deci, braku i porodici.

Glumac Slobodan Ćustić na samom početku razgovora komentarisao je situaciju u kojoj se našao poznati srpski glumac Miloš Biković.

-Svi smo mi žrtve nekih loših kuvara svetskog života. Miloš je divan čovek i dobar glumac, ali to nisu dovoljni atributi da bude tamo gde bi trebalo da bude. Ja imam isti stav prema svemu ovome što se dešava. Trpimo posledice! Ako se ne bavite politikom, politika će se baviti vama. Ovako nešto se dešava svugde u svetu. On je rekao nešto što se nije dopalo nekome izuzetno sitnom. Samo sića od čoveka može da napravi takav odgovor na izjavu koja njemu generalno ne može da škodi- rekao je Ćusić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Slobodan Ćusić

Glumac se potom osvrnuo i na svoju porodicu i porodični život. On je rekao je da smatra da je potpuno normalno da otac prisustvuje porođaju.

-Prisustvovao sam na porođaju svih šest puta. To nije uobičajeno, ali je normalno. To je najsvečaniji trenutak u životu mog deteta i prirodno je da ja tome prisustvujem. Jelena je odlučila da se porodi kod kuće, pa neću valjda da se iselim. Nije bila potrebna velika pomoć. Presekao sam pupčanu vrpcu. Ćerki sam rekao da sam je ja čekao pedeset godina i da sam je prvi video- rekao je Ćusić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija