• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.02.2024

09:58

Veliki pokret za narod i državu! Dvehiljaditih godina naša zemlja bila je tragično potučena! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Veliki pokret za narod i državu! Dvehiljaditih godina naša zemlja bila je tragično potučena! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbje Aleksandar Vučić poručio je da je došlo vreme za osnivanje "velikog pokreta za narod i državu". On je istakao da će taj pokret imati snagu da brani nacionalne i državne interese Srbije. Na ovu temu u "Info jutru" razgovaramo sa Vladimirom Orlićem, narodnim poslanikom.

Vučić je osnivanje pokreta najavio u više navrata tokom 2023, ali je ono više puto odloženo, iako je u maju podneo ostavku na mestu predsednika Srpske napredne stranke.

Narodni poslanik Vladimir Orlić istakao je da je 15. februar značajan datum za sve građane Srbije.

Foto: Masha Bandjur

Vladimir Orlić

-Na nama je veliki zadatak da sačuvamo slobodu našeg naroda. Danas je Srbija neuporedivo uspešnija nego ranije, a treba da se borimo da bude još bolja. Ako oslušnete kakve poruke prenosi predsednik Vučić sa mladima i decom, on uvek kaže da imaju na umu svoju zemlju. Ta vrsta odnosa prema svojoj zemlji je najvažnija na svetu. To se pokazuje i u važnim datumima. To mora da dođe iz duše naroda, a ne može nikada na silu. Ne može samo da se proglasi datum. Dvehiljaditih godina Srbija je bila tragično poražena. Kao da su se trudili da Srbija bude što neuspešnija. Gledali su samo kako da zakatanče i rasprodaju sve, uvek zagledani samo u sebe i svoje bankovne račune. Kad god su tražili od njih da urade nešto protiv svoje zemlje i naroda, oni su sve prihvatali. To smo suštinski pormenili od 2012. godine. Moraš da poštuješ svoju državu i svoj narod. Ta promena došla je sa politikom Aleksandra Vučića- rekao je Vladimir Orlić.

Orlić je komentarisao katastrofalan incident u Hrvatskoj kada su lutke sa likovima Aleksandra Vučića i Vladimira Putina spaljene na lomači.

-Predsednik im je odgovorio u svom stilu kada im je rekao da bi zavideo da je neko drugi bila meta. To je mržnja koja nema granica. To je duboko ukorenjena mržnja prema srpskom narodu. Ta mržnja bila je još gora od nacističke, pa su imali i logore za decu, što niko drugi nije imao. Vođena Vučićevom politikom, Srbija prevazilazi Hrvatsku, pa je zato ta mržnja još veća. Možete samo lutke da palite, ali ne i da onemogućite napredak naše zemlje. On otvoreno i jasno govori o istorijskoj istini i svuda i na svakom mestu. Svakog avgusta pominje Oluju koja je bila najveće etničko čišćenje posle Drugog svetskog rata. Kad god vidite ovakve izlive besa, uvek možete da budete sigurni da on nešto mnogo važno radi za Srbiju i srpski narod. Uvek se radujte kada vidite ovako nešto, jer to znači da je predsednik Vučić izvojevao neku važnu pobedu za Srbiju i srpski narod- rekao je Orlić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dan državnosti Srbije! Sretenje se vezuje za ova dva datuma u našoj istoriji! (VIDEO)
Live TV

Dan državnosti Srbije! Sretenje se vezuje za ova dva datuma u našoj istoriji! (VIDEO)

Centralnu državnu ceremoniju povodom Dana državnosti predvodiće danas izaslanik predsednika Republike Aleksandra Vučića potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević kod Spomenika voždu Karađorđu u Orašcu. Na ovu temu u "Info jutru" razgovarali smo sa istoričarima prof. dr Milojem Pršićem i prof. dr Miloradom Radusinovićem i Aleksandar Marušić.

15.02.2024

09:16

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija