• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2024

19:33

Zahtev opozicije potpuno sumanut! Vučićević: Ne postoji političar u svetu koji je zabranjen samo zato što je popularan! (VIDEO)

Ata images/ Informer

Live TV

Zahtev opozicije potpuno sumanut! Vučićević: Ne postoji političar u svetu koji je zabranjen samo zato što je popularan! (VIDEO)

Podeli vest

Uživo u "Kolegijum" televizije "Informer" javio se glavni urednik Dragan J. Vučićević koji je govorio o zahtevu opozicije da lista "Srbija ne sme da stane" ne sme da nosi ime Aleksandra Vučića. Razlozi za takve zahteve su vrhunac besmislenosti.

Glavni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević komentarisao je sumanut zahtev opozicije da se zabrani Aleksandru Vučiću da koristi svoje ime na listi.

Foto: Informer

Dragan J. Vučićević

-Ima jedan sjajan video. Napravile su ga naše kolege. Taj video govori o ovom zahtevu opozicije da se zabrani Aleksandar Vučić. O tome pričamo od kako su u Strazburu tražili da se koristi ime Aleksandra Vučića zato što je previše popularan. 12 godina vode kampanju protiv njega i nisu našli ni jedan jedini dinar koji je navodno ukrao. Postavlja se pitanje kako je moguće da ga ukinu zato što je previše popularan. U svetu je običaj da predsednik bilo koje zemlje učestvuje svojim imenom i na izborima gde nisu kandidati. Tu imate i Makrona i mnoge druge lidere- rekao je Vučićević.

Video možete pogledati ispod:

Nakon gledanja ovog videa, glavni urednik poredio je situaciju u Srbiji sa situacijom u svim drugim evropskim zemljama.

-Analena Berbok, Šolc, Makron, svojevremeno Angela Merkel, svi učestvuju na lokalnim izborima! Zašto? Zato što je to politika. Zato što se to tako radi. Šta će sad da kažu? Boris Tadić bio je nosilac liste i u Subotici i u Crnoj travi i u Novom Sadu... Svuda je mogao Boris Tadić. A Vučić ne može? Ne može Vučić, a može Šolc? Koja je to matematika, politička akrobacija koja može da objasni tako nešto. Na ovom primeru se vidi sva nakaznost njihove politike. Tu nema nikakvog elementarnog reda. Ajde da zabranjujemo Vučića zato što je Vučić popularan! Neverovatno! Kako misliš da te pobedim, kad si ti mnogo bolji od mene? Čovek ode u Strazbur! Pored njega sedi Viola fon Kramon i klima glavom. Mislim da je jako značajno da se ovaj video vidi. Mi ćemo ga poslati i svim drugim televizijama. To je takva pokvarenost! Ono što oni rade je zločin protiv svoje nacije! Zašto ne dozvoljavate Srbiji da normalno funkcioniše i da radi i gradi? Zbog njihovih strašnih laži mi ćemo sada da idemo na ponovljene izbore u Beogradu- naveo je Dragan J. Vučićević.

Video možete pogledati ispod:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija