• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2024

09:29

Jedini lek za Bajdena je mentalni test! Burazor: Možete da odete po kafu dok on izgovori jednu rečenicu (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Jedini lek za Bajdena je mentalni test! Burazor: Možete da odete po kafu dok on izgovori jednu rečenicu (VIDEO)

Podeli vest

O administraciji Džoa Bajdena u SAD, kao i o njegovim godinama koje su prouzrokovale razne lapsuse, govorili su u Info jutru glumac Dejan Jelača i poslovni konsultant Marko Burazor.

Glumac Dejan Jelača ističe da je najbrutalnija kampanja u Americi i da se narod pita da li je Džo Bajden sposoban da vodi SAD.

- Gledamo najbrutalniju i najagresivniju kampanju u Americi. Tramp je nešto mlađi od Bajdena, ali neki delovi američkog naroda ne želi ni Trampa ni Bajdena. Stvarno se zapitamo oko Bajdena zbog njegovih lapsusa i gafova i njegovog gubljenja, da li je on uopšte sposoban da vodi jednu od najmoćnijih država sveta. Mora da se uradi mentalni test svih kandidata za predsednika - rekao je Jelača.

Foto: Informer.rs/printscreen

Dejan Jelača

Poslovni konsultant Marko Burazor navodi da Bajden ne može da vlada sobom u javnosti i da Putin ne bi dozvolio da se tako ponaša ikada.

- U početku su bili smešni Bajdenovi gafovi, ali sada to postaje veoma ozbiljno. Bajden ne može da vlada sobom u javnosti, a zamislite šta radi kada nije u javnosti i pred kamerama. Putin ne bi dozvolio da se tako ponaša ikada. Bajden je figura koja je samo izabrana imenom i prezimenom, neko drugi upravlja celim sistemom - rekao je Burazor.

Foto: Masha Bandjur

Marko Burazor

 

Naš sagovornik dodaje i da svi lapsusi i gafovi, kao i njegov govori, pokazuje da njemu ozbiljno nije dobro.

- Bajden je bio totalno druga osoba pre 20 godina. Ti svi lapsusi i gafovi, kao i njegova priča, pokazuje da njemu ozbiljno nije dobro, pa možete da odete po kafu dok on izgovori rečenicu. Putin bi obrisao pod sa Bajednom, ogromna je razlika između njih dvojice - zaključio je Burazor.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija