• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.02.2024

08:55

Razdor u porodici Navaljni! Da li je novac pozadina cele priče? (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Razdor u porodici Navaljni! Da li je novac pozadina cele priče? (VIDEO)

Podeli vest

Majka pokojnog opozicionara Alekseja Navaljnog uputila je teške reči udovici Juliji: "Ti si zla osobo, prezirem te. Nikada ga za dve godine nisi posetila"! Ove optužbe i razor u porodici Navaljnog su jedna od glavnih tema svih svetskih a i domaćih medija. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Milorad Đošić pukovnik i Drago Delić, novinar i publicista.

Supruga Alekseja Navaljnog, koji je preminuo u ruskom zatvoru, obećala je da će nastaviti njegovu borbu. Izjavila je da vlasti u Rusiji svesno ne dopuštaju pristup telu kako bi, tvrdi Julia Navaljna, nestali tragovi ubistva nervnim otrovom. Kremlj još nije objavio uzroke smrti opozicionog političara. Istovremeno, odbija optužbe za ubistvo. Julija Navaljna je za ubistvo supruga direktno optužila predsednika Rusije.

Novinar i publicista Drago Delić objasnio je da je očekivano da će bilo koja porodica koja je poznata privlačiti pažnju medija.

Foto: Masha Bandjur

Drago Delić

-Ovo sve se dešava 5 - 6 dana nakon smrti Navaljnog. Majka Navaljnog upotrebila je baš teške reči što ukazuje da je postojao i ranije problem u porodici. U tom obraćanju je istakla da Julija praktično od proleća 2021. praktično i nije u braku. Obraća joj se kao Juliji Abasijvenoj, a ne Navaljnoj. Ona je istakla da je Julija uticala na Alekseja da se vrati iz Nemačke u Rusiju. Nije bio utrvđen pravi uzrok trovanja, pa je otišao na lečenje. Čim je to lečenje dalo neke rezultate, Julija je insistirala da se on vrati u Rusiju. Praktično je optužila za to što je uticala na Alekseja da se vrati u Rusiju, iako je znala da će otići u zatvor. On je naravno otišao u zatvor i evo vidimo kako se sve završilo. Julija se istakla kao naslednik dela svog bivšeg supruga. Samo dan nakon što je saznala da joj je suprug preminuo, pojavila se na Minhenskoj konvenciji. Neprikladno je da se za tako kratko vreme on a pojavi na takvom skupu i drži politički govor- rekao je Drago Delić.

Pukovnik Milorad Đošić komentarisao je reči majke Alekseja Navaljnog, ali i čitave situacije koja trenutno vlada u Rusiji.

Foto: Masha Bandjur

Milorad Đošić

-Ako je neka reč zamena za Boga, to je reč majka. Majka Alekseja Navaljnog napravila je analizu svega što se dešavalo u poslednje tri godine. Pozadina svega je verovatno novac koji je bio prisutan u neograničenim količinama za nas obične smrtnike. Nakon samo nekoliko dana, sve je isplivalo. Kako je došla vest, tako će brzo i da se završi. Siguran sam. Sve vesti koje mi gledamo na dnevnom nivou, zaboravljaju se sutra. Navaljni će biti zaboravljen prekosutra. Očekivao sam da će se rat brže završiti. Vidimo da se ovog trenutka Rusija bori protiv 27 zemalja, odnosno da kompletan NATO daje podršku Ukrajini. Na žalost, do sada je poginulo preko milion Ukrajinaca. Zemlja je praktično uništena. Zapadni igrači nisu navikli da gube i gubitak je za njh strašan. Jedina reforma koju Zapad želi u Rusiji je raspad Rusije. Ove dve godine se ništa ne dešava. Govorili smo o fenomenalnim avionima F16 koji i dalje ne stižu- rekao je Đošić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15