• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2024

13:32

Finansijske malverzacije porodice Kecmanović! Božilović Petrović: Niko ne sme da se meša u proces suđenja! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Finansijske malverzacije porodice Kecmanović! Božilović Petrović: Niko ne sme da se meša u proces suđenja! (VIDEO)

Podeli vest

O procesu suđenja porodici Kecmanović govorila je u Info jutru advokat Gordana Božilović Petrović.

Advokat Gordana Božilović Petrović kaže da niko ne bi trebalo da se meša u rad suda i ne sme da obelodani bilo kakve podatke sa suđenja.

- Niko ne bi trebalo da se meša u rad suda i ne sme da obelodani bilo kakve podatke sa suđenja. Stručna lica samo mogu da daju komentare suđenja i konkretne stvari vezane za suđenje. Kada se radi o ovakvom postupku, optuženi će nadoknaditi štetu koja treba da se isplati - rekla je Božilović Petrović. 

Foto: Masha Bandjur

Gordana Božilović Petrović

 

Naša sagovornica dodaje i da će u nastavku postupka sigurno sud usvojiti zabranu otuđenja nekretnina i bankovnih računa okrivljenih.

- U nastavku postupka će sigurno sud usvojiti zabranu otuđenja nekretnina i bankovnih računa okrivljenih. Ne može da se predvidi količina ročišta i sve zavisi od veštačenja i dokaza i ne može nikada da se predvidi koliko traje suđenje. Ovaj postupak je izazvao veliku pažnju javnosti, jer je događaj bio jedinstven, a i veliki je broj oštećenih - zaključila je Božilović Petrović. 

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija