• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2024

09:47

Borba se nastavlja! Koluvija: 'Optuživali su me da sam diler droge!' (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Borba se nastavlja! Koluvija: 'Optuživali su me da sam diler droge!' (VIDEO)

Podeli vest

O oduzimanju imovine na njegovoj plantaži industrijske konoplje, govorio je u Info jutru Predrag Koluvija direktor "Jovanjica Nova".

Predrag Koluvija direktor "Jovanjica Nova" kaže da su osim velike krađe na njegovom imanju, na biljkama skinute etikete koje su imale dozvolu za rad.

- Još uvek nisam svestan svega i razmišljam o problemima koji me čekaju. Nikada nisam dobio papir da mi je policija oduzela sve i 4, 5 goodina su dolazili bez papira. Sve što je moglo da se odnese je odnešeno, nije sud naredio da se zapleni, već je to neko pokrao, na biljkama su skinute etikete koje su imale dozvolu za rad, a to je jedini dokaz o tome šta smo mi gajili. Odneli su mi sav alat, pa čak i betonske blokove - rekao je Koluvija.

Foto: Pedja Milosavljević

Predrag Koluvija

 

Naš sagovornik dodaje i da je šteta ozbiljna i da iznosi stotine hiljada evra, ako i da su ga lažno optuživali da je diler marihuane.

- Šteta iznosi stotine hiljada evra, a podelili su sve što su mi ukrali kao da je ratni plen. Ozbiljna je šteta, trebaće godine da se ponovo obnovi. Građevinske firme koje su tu bile i zaposleni nisu smeli da dođu na imanje. Sve lampe su ostale, a policajci su rekli da je to skinuto, očigledno je tako njima odgovaralo i da su lagali. Nigde ne piše da sam ja prodavao narkotike i da sam diler, a mediji su me osudili dok nisam ni otišao na sud- kazao je Koluvija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija